NE DOLAZI SE DO SLAVE PREKO NOĆI: Poznati otkrili KLJUČ uspeha na javnoj sceni, a srpska glumica je bila OŠTRA!
Foto: Nikola Anđić, Damir Dervišagić, Profimedia

RAZVEZALI JEZIK

NE DOLAZI SE DO SLAVE PREKO NOĆI: Poznati otkrili KLJUČ uspeha na javnoj sceni, a srpska glumica je bila OŠTRA!

Stars -

Mnogi žele da budu deo javne scene i budu poznati, a ne znaju da je put do zvezda "posut trnjem".

Poznata imena koja danas važe za neke od najbogatijih i najuticajnijih na javnoj sceni, nisu mogli oduvek da se pohvale raskošnim životom, kakav sad uživaju, kao ni uspesima koje nižu, jer svaki početak je težak.

Na koji god način da su našle svoje mesto pod zvezdama, većina poznatih i javnih ličnosti ima neki savet ili svoj ''trik'' koji im je pomogao da budu tu gde jesu, a opet ima i onih koji su do slave došli ''preko noći'', a na javnoj sceni su se isto toliko i zadržali.

Popularni pevač narodne muzike, Era Ojdanić postoji skoro pet decenija na našoj estradnoj sceni, prošao je mnogo toga, ali uvek je ostao u vrhu svoje profesije, a sada je otkrio kako je to i uspeo.

Era Ojdanić
foto: Kurir

- Ja znam samo za jedan trik, a to je da sa sa svojim trudom i zalaganjem, uspeo da budem 50 godina na estradi, što se tiče ovih koji preko noći dobiju slavu, samo ću reći jedno: Kako došlo, tako i prošlo - rekao je Era.

Dušica Jakovljević je jedna od najpoznatijih voditeljki i najprepoznatljivije lice malih ekrana, da bi došla do toga godinama se borila i radila danonoćno, ali kako kaže i dalje ne shvata veličinu svog uspeha i slave.

- Ja ne shvatam i dalje moju slavu, dugo ću još čekati mojih 5 minuta. Moj recept je svakako mnogo rada, mnogo truda i nikad ne reći ni jednom projektu ne, ako projekat ide polako, to takođe, ima sve svoje - rekla je Dušica, pa dodala da slava rijaliti igrača i onih koji dođu do nečega preko noći, isto toliko i traje:

Dušica Jakovljević
foto: Damir Dervišagić

- Koliko dugo se kuje gvožđe, toliko i traje. Ja sam uvek za maminu supu, pre nego za supu iz kesice, jer posle ove iz kesice ostanes sit.

S druge strane, poznata glumica Lidija Vukićević, smatra da ne pripada estradi, bez obzira na to što se neretko provlači kroz medije i puni naslovnice, jer kako ističe ona je školovana glumica, a glumci i estradnjaci su dva različita sveta.

- Ja sam jedna školova žena, ne može da se mere glumci i estrada, po mom mišljenju, estrada su samo pevači. Ovoj zemlji, trebaju rijalitiji, to je kulturna politika, ja sam glumica, tako da imam druge sisteme vrednosti - istakla je Lidija.

Lidija Vukićević
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Republika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track