00:10

ceca

uživanje

CECA I ANASTASIJA KULIRAJU U KUĆNOM IZDANJU: Majka i ćerka opuštaju se u vili na Dedinju, skinule šminku i nabacile OSMEH! (VIDEO)

Stars -

Ceca Ražnatović i njena naslednica Anastasija uživale su u svom domu na Dedinju, a mlađa pevačica snimila je kako provode vreme zajedno.

Naime, Anastasija je uhvatila mamu Cecu kako gleda u mobilni telefon i obučena je u crveni komplet. Ceca i Anastasija nisu imale problem da se snime bez imalo šminke na licu.

Ceca Ražnatović, Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram

"Ne mogu moj osmeh", napisala je Anastasija, a Ceca prokomentarisala:

"Kuliranje sa Tasom."

Ceca Ražnatović, Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Ceca je u žiži komentarisanja javnosti zbog pridruživanja "Zvezdama Granda", gde je sada žiri. Pevačica Aleksandra Prijović prokomentarisala je njeno učešće u ovom programu.

- Fenomenalna je. Iskreno, bilo mi je čudno kada sam videla da će ona biti u žiriju nisam očekivala ali sjajno se snašla. Ja vikendom i radim i nisam imala vremena da gledam, ali sada obavezno vratim emisiju da vidim šta je bilo- oduševljeno je rekla Prija.

Ceca Ražnatović
foto: ATA images

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:11

CECA I BOGDAN NA ROMANTIČNOJ VEČERI NA KIPRU Ne skidaju osmeh sa lica, pevačica ŠALJE POLJUPCE, sve pršti od ZALJUBLJENOSTI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track