Najnovije vesti

KAD OMAMA PROĐE, SLEDI BOLNI SUDAR SA STVARNOŠĆU: Vesna Zmijanac imala je susret s narkoticima, ovako je pričala o tome!
Foto: Damir Dervišagić

ŠOK PRIČA

KAD OMAMA PROĐE, SLEDI BOLNI SUDAR SA STVARNOŠĆU: Vesna Zmijanac imala je susret s narkoticima, ovako je pričala o tome!

Stars

Vesna Zmijanac tokom svog burnog života prošla je kroz toliko neverovatnih situacija da bi o tome mogla mesecima da priča, a samo jednom prilikom otvorila je dušu i sve priznala.

Pevačica je otkrila šta je svojevremeno radila na groblju na Bukulji.

- Znala sam da odem na groblje na Bukulji, tamo sednem na grob neke babe i popijem po devet čokanjčića rakije, a onda me uhvati san…- ispričala je Vesna, a prema sopstvenim navodima, u mladosti najčešće je pila u društvu opasnih momaka Ćente, Giške i ostalih.

Vesna Zmijanac
foto: Dragan Kadić

- Verujte mi, nema ništa tužnije od pijane žene. I sama sam sklona tom poroku, za koji opravdanja nema, niti ga tražim. Tužno je kada žena svoj jad i očaj blaži alkoholom. Muškarci su tu, što se opijanja tiče, nekako u prednosti - mada ne znam zašto i ko im je dao tu prednost, bar u shvatanju i gledanju na sam čin pijanstva - izjavila je svojevremeno i priznala da je imala kontakt i sa narkoticima:

Vesna Zmijanac
foto: Damir Dervišagić

- Nedozvoljene supstance su uzimala maha baš u vreme mog boravka u Americi. U svakom malo bolje lokalu i klubu čanče sa belim stajalo je na stolu. Platiš, ako već nije uračunato u cenu ulaznice ili konzumacije, šmrkneš i zbogom pameti. Ako ti se to ne sviđa, nema problema, samo reci, za novac se brzo može dobaviti sve šta ti je po volji i ukusu. Blentavi osećaj lažne sigurnosti i nadljudske snage. Sve je lepše nego što jeste, sve se čini lakšim nego što jeste, sve je moguće, čak i ono što nije. Kada omama prođe, bolni sudar sa stvarnošću. Kajanje i strah, neprirodni strah. U povodu i u razlogu sve to liči na opijanje. U trajanju i doživljaju, bar s početka, pomalo i prija. Ostavlja istu prazninu u duši kao i alkohol, s tim što se vremenom odsustvo mamurluka i glavobolje nadoknađuje totalnim kolapsom celog tela i atrofijom svake ljudskosti u čoveku. Gadna rabota. Onaj ko je opijate izmislio i napravio je, taj sigurno mrzi čoveka, mrzi sve ljude i sebe samog - ispričala je svojevremeno Vesna i kako je rekla, ne stidi se i ne žali što je imala buran život:

- Moja iskustva su mnogobrojna i različita. Stičem ih i danas. Ponekad čovek mora da siđe do dna sebe. Da pusti i ono životinjsko u njemuda se istutnji.

Vesna Zmijanac
foto: ATA Images

Kurir.rs/Scandal

Bonus video:

GOCU TRŽAN NAPADAJU ZBOG FOTKE SA HIRURŠKOG STOLA: Pevačica im zapušila usta jednom rečenicom
01:57

GOCU TRŽAN NAPADAJU ZBOG FOTKE SA HIRURŠKOG STOLA: Pevačica im zapušila usta jednom rečenicom

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja