06:02

ZOVU GA BELI DŽEJ! Sale napravio PRAVI KAFANSKI HIT! OTKRIO KAKO JE PESMA NASTALA

štivo za boeme

ZOVU GA DRUGI DŽEJ Sale napravio PRAVI KAFANSKI HIT Za nekoliko dana prikupio 200.000 pregleda, a sad OTKRIO KAKO JE PESMA NASTALA

Stars -

Novi kafanski hit "Priča o njoj" Talas benda već uveliko je osvojio srca publike. Za samo jedan dan pesma je imala preko 50.000 pregleda, a pevač Sale, koji je pesmu i napisao, otkrio je u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji kako pesma nastala i kome je trebalo da bude namenjena.

Sale Talas
foto: Kurir televizija

- Trebalo je da bude duet, ali je ta osoba, neću da je imenujem, odbila. Ja sam napisao sam pesmu, i bilo je teško. Nisam se do sada našao u ulozi tekstopisca, ali eto uspeo sam da napravim pesmu kojom se ponosim - kaže Sale Talas, koji otkriva da će pesma biti pravi hit, koji je za samo nekoliko dana pokupio preko 200.000 pregleda.

Sale Talas otkrio je i kako je pesma nastala.

- Vraćao sam se iz kafane, kasno je bilo, vozio me je drajver i ja sam krenuo da pevušim. Sve je ispalo spontano u kolima. Seo sam posle sam, zapisao reči, kasnije je krenula i muzika i sve je ispalo kako treba - priča pevač.

Sale Talas
foto: Kurir televizija

Bend postoji već 12 godina, a kako kaže, pevaju sve. Sale je po gradu poznat kao "beli Džej", jer po svom glasu podseća na legendu narodne muzike Džeja Ramadanovskog.

- Imam valjda tu boju i tu dušu, ali niko neće nikada pevati kao Džej. Imam tu neku boju i tu neku dušu i to valjda ljudi prepoznaju. Oni reaguju na emociju - kaže Sale, koji ne planora da se zaustavi na jednom kafanskom hitu.

03:57

PESMA ZA SVE BOEME! Poslušajte hit koji je za samo nekoliko dana pokupio preko 200.000 pregleda

- Biće opet jedna balada, nešto između Saše Matića i Lukasa. Bitno je da bude iskreno - kaže Sale Talas.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

04:20

ŽIVELA SAM KOD MARINE KADA SAM DOŠLA U BEOGRAD, BILA MI JE KAO MAJKA: Potresna priča pevačice Viki Miljković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track