04:13

EMOCIJE PRŠTALE! Pogledajte dirljiv nastup Mirze i Ilme Karahmet u programu uživo

emotivno

EMOCIJE PRŠTALE! Pogledajte dirljiv nastup Mirze i Ilme Karahmet u programu uživo, NAJEŽIĆETE SE! (VIDEO)

Stars -

Za manje od šest dana od kada je objavljena, pesma "Mora da je ljubav" ima skoro dva miliona pregleda na Youtube-u. Kada se ukrste dva moćna glasa ne može da bude drugačije, samo je jedan od komentara na duetsku pesmu Mirze Selimovića i Ilme Karahmet, koji su bili naši gosti Pulsa Srbije na Kurir televiziji.

- Poklopile su se naše energije. Bane Opačić je pisao pesmu i ja kad sam je čuo oduševio sam se. Pesma je napisala pre 2 godine, ali zbog korone je nismo puštali. Nije imalo sumnje da će pesma super proći. Pesma je jako emotivna kao i spot koji je crno beli, u jednom momentu sam bio na ivici suza dok smo snimali spot - rekao je Mirza.

Mirza Selimović, Ilma Karahmet
foto: Kurir televizija

Ilma je istakla da je oduvek imala želju da snimi duet sa Mirzom.

- Pesma nije trebala da bude duet, ali kad smo čuli kako će zvučati onda smo se odlučili na duet. Meni je oduvek bila želja da snimim duet sa Mirzom, imamo sličan smisao za muziku. Snimanje je trajalo duže, posvetili smo se svim detaljima. Pesma je jako emotivna za mene, tema neostvarene ljubavi je večna tema - kaže Ilma.

S obzirom na veliku emociju koju nosi pesma, pevači su otkrili šta za njih predstalja ljubav.

Mirza Selimović, Ilma Karahmet
foto: Kurir televizija

- Ja uvek kad sam ulazio ulazio sam sto posto. To je život, uvek se dam potpuno srcem. Muzika je meni jako važan deo života, kroz pesmu osetim neke ljubavne situacije koje mi se dešavaju - kaže Selimović.

- Ja sam srećno udata i moram priznati da je meni suprug jako velika podrška, Mirza je to i video. Moram da se zahvalim i publici koja nas podržava i hvala svima - rekla je Ilma.

Mirza Selimović, Ilma Karahmet
foto: Kurir televizija

Na Kurir televiziji, Mirza i Ilma su otpevali svoj hit "Mora da je ljubav". Pogledajte kako je to izgledalo:

04:13

EMOCIJE PRŠTALE! Pogledajte dirljiv nastup Mirze i Ilme Karahmet u programu uživo

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:22

MOGLA SAM DA OSTANEM BEZ OKA! Slavica Ćukteraš otvorila dušu o teškoj povredi koju je pretrpela, ROŽNJAČA MI JE I DALJE OŠTEĆENA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track