SRPSKI MODNI DIZAJNER DOŽIVEO JE SVETSKU SLAVU 2009. GODINE! Povukao se iz javnog života, a sada je postao ŽENA! Evo kako IZGLEDA!
Foto: Marina Lopičić

objavio fotografiju

SRPSKI MODNI DIZAJNER DOŽIVEO JE SVETSKU SLAVU 2009. GODINE! Povukao se iz javnog života, a sada je postao ŽENA! Evo kako IZGLEDA!

Stars -

Srpski modni dizajner, Marko Mitanovski doživeo je svetsku slavu 2009. godine kada je kao mladi umetnik dobio priliku da osvoji svet. Pre nekoliko godina povukao se iz javnog života i nastavio da gradi karijeru van prostora naše zemlje.

Naime, Marko se pre izvesnog vremena podvrgao operaciji promeni pola, i tako ostvario svoju najveću želju. Proces je uspešno završen, a Marko je sada dobio novo ime i na društvenim mrežama pokazao novo lice. Mia, kako se sada zove, po mišljenju mnogih izgleda veoma lepo i atraktivno.

Marko Mitanovski
foto: Printscreen/Instagram

Nakon operacije i oporavka koji je imao, Marko je nastavio da kreira i bude priznat u svetu mode.

Srpski dizajner koji već godinama unazad uspešno radi u celoj Evropi, posebno u Londonu. Diplomirao je na Fakultetu za dizajn u Beogradu 2009. godine. Bio je jedan od izabranih dizajnera na takmičenju „Ones to Watch“ koje je održano na Londonskoj nedelji mode, septembra 2009. To je bilo otvoreno takmičenje za britanske Vogue za mlade dizajnere iz širom sveta, gde je panel izabrao samo četiri dizajnera za učešćem, stoji između ostalog u zvaničnoj biografiji kreatora.

Marko Mitanovski
foto: Nebojša Mandić

Kurir.rs/blic

Bonus video:

00:24

RASTA SE POSVETIO MEZIMICI: Reper sa malom Tarom najviše UŽIVA, evo kako su otac i ćerka proveli vreme! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track