00:04

TRUDNA MAJA BEROVIĆ ZABLISTALA U PROVIDNOJ HALJINI! Pevačica ponosno snimala STOMAK u 6. mesecu trudnoće i pokazala kako IZGLEDA!

TIP-TOP SREĐENA

TRUDNA MAJA BEROVIĆ ZABLISTALA U PROVIDNOJ HALJINI! Pevačica ponosno snimala STOMAK u 6. mesecu trudnoće i pokazala kako IZGLEDA!

Stars -

Pevačica Maja Berović u 6. je mesecu trudnoće, a sada je snimkom na društvenoj mreži Instagram oduševila mnoge.

Naime, Maja čeka sina sa suprugom Alenom Dragosavom, a nedavno je objavila da je u drugom stanju fotografijom na pomenutoj društvenoj mreži.

Sada je Maja na svom Instagram storiju objavila snimak u providnoj haljini i oduševila pratioce. Tip-top doterana se ponosno snimala i pokazala stomak, a nema sumnje da sa nestrpljenjem čeka dolazak sina.

Maja Berović
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, vest da je trudna Berovićeva je potvrdila 17. oktobra, uz fotografiju na kojoj je trudnički stomak u prvom planu.

- Izgleda da će biti nešto više beba sledeće godine nego večeras, jer Mama Bebović uskoro stiže! Neizmerno sam srećna i blagoslovena što ću na svet doneti jedan novi život! Hvala svim prijateljima i saradnicima koji su me prethodnih meseci u svim fazama čuvali i pazili, sa sve ciljem da celokupnu sezonu iznesem maksimalno kao što ste i navikli od mene. I sada, nakon fenomenalnih meseci provedenih sa vama u ovom suludom vremenu koje nas okružuje, moj slatki odmor konačno može da počne - napisala je tada Maja.

Maja Berović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:24

SUBOTIĆKA SLAVI SINU 1. ROĐENDAN, NE MARI ZA POVRATAK U RIJALITI! Na proslavi baka LJUBA, Maja i TAKI: Sve pršti od LUKSUZA! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track