GODINE SU SAMO BROJ: Voditeljka SLAGALICE ima znatno starijeg muža od sebe: Evo kako izgleda suprug JELENE Simić! (FOTO)
Foto: screenshot, Instagram

DOBAR SU PAR

GODINE SU SAMO BROJ: Voditeljka SLAGALICE ima znatno starijeg muža od sebe: Evo kako izgleda suprug JELENE Simić! (FOTO)

Stars -

Jelena Simić, je angažovana u martu 2020. godine da vodi kultni kviz "Slagalica" ali su joj radosne vesti o trudnoći promenile planove, te je otišla na porodiljsko odsustvo.

Jelena Simić
foto: Printscreen/RTS

Nedavno se vratila na male ekrane, a mnogi gledaoci su očigledno dali ''zeleno svetlo', ako se uzmu u obzir pozitivni komentari koji kruže po društvenim mrežama, pogotovo Tviteru.

Nema sumnje da Jelena dobro izgleda za svoje godine, a taj epitet se može pripisati i njenom znatno starijem suprugu, sudeći po fotografijama, Draganu Simiću kog voditeljka redovno pokazuje na svom profilu na Instagramu.

Dragan Simić (59) je, prema podacima koji se zvanično mogu pronaći na Internetu, profesor na Fakultetu političkih nauka.

Upravo sa njim Jelena ima dvoje dece - ćerku Unu i sina Aleksu.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:27

PEVALA JE U KNEZU, PA SE PROSLAVILA U ZVEZDAMA GRANDA! Mlada pevačica presekla ko je bolji: JELENA ILI CECA I ŠOKIRALA SVE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja