SVI KOJI STE PROTIV NJE KAO DA STE OPSOVALI SVE DŽAMIJE I CRKVE! Dalilina majka stala u ćerkinu odbranu: Ona je BOŽIJE DETE!
Foto: Damir Dervišagić

upozorava

SVI KOJI STE PROTIV NJE KAO DA STE OPSOVALI SVE DŽAMIJE I CRKVE! Dalilina majka stala u ćerkinu odbranu: Ona je BOŽIJE DETE!

Rijaliti -

Emina Mujić, majka Dalile Dragojević, oglasila se na društvenim mrežama kako bi zaustavila negativne komentare na račun njene naslednice.

Ona je poručila svim gledaocima Zadruge, koji ne podržavaju Dalilinu javnu prevaru, da je Dragojevićeva "Božije dete" i da svakoga, ko je u bilo kom pogrdnom kontekstu komentrariše, čeka Božija kazna.

Dalila Dragojević, Filip Car
foto: Printscreen/Pink

Dalila je poslednjih dana u žiži interesovanja jer je stupila u odnos sa Filipom Carem, sa kojim je u izolaciji, dok joj suprug Dejan Dragojević boravi u Beloj kući, zbog čega su je mnogi gledaoci, ali i ukućani osudili. Emina je tim povodom u svojoj objavi napisala da je njena ćerka "Bogom dana", te da je uvrediti Dalilu jednako uvredi crkve i Boga.

Emina Mujić
foto: Damir Dervišagić

- Dalila je dete koje je Bogom dato i svi koji budete protiv nje bilo šta loše rekli ili napisali, znajte, kao da ste opsovali sve crkve, džamije, masnastire i dragog Boga. Zato vam je bolje da ćutite jer će vas Bog kazniti svojom kaznom, ni sami nećete znati šta vas je snašlo. Dalila je Božije dete, pa sad izvolite - napisala je Emina na svom profilu, a post je brzo postao pravi hit na društvenim mrežama.

Emina Mujić
foto: Printscreen Instagram

kurir.rs/Ana Denda

01:10

BRAK LUNE I MARKA PROPADA? Samo što su dobili ĆERKICU astrolog im PREDVIĐA TURBULENCIJE! Za sve će biti KRIVA Luna!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track