TEODORA SE PERE, A PROZIVKE I DALJE PLJUŠTE: Džehva nastupa po SOBAMA u Americi! (FOTO)
Foto: Kurir

NE IDE JOJ

TEODORA SE PERE, A PROZIVKE I DALJE PLJUŠTE: Džehva nastupa po SOBAMA u Americi! (FOTO)

Stars -

Teodora Džehverović na sve načine pokušava da se opere i demantuje da njena američka turneja nije tolika propast, ali joj to ne ide. Juče se na društvenim mrežama pojavio novi snimak sa nastupa u Mičigenu, gde je pevačica nastupala praktično u sobi!

Gordana Džehverović, Teodora Džehverović, Sava Džehverović
foto: Printscreen/Premijera

Nakon što je postala predmet sprdnje na Tviteru, gde se komentarisalo da peva pred svega sedamdesetak ljudi, Džehva se uvredila i oglasila na društvenim mrežama. Najpre je napisala kako je hejteri sabotiraju, te da mnogi žele da joj unište karijeru, a potom je odgovarala na "pitanja" svojih fanova. Između ostalog, jedan pratilac sa Instagrama ju je pitao da li je tačno da peva pred 70 ljudi, na šta je ona uz kiseli osmeh odgovorila: "Šta mislite, da li je istina?"

Teodora Džehverović
foto: ATA Images

Očigledno je da Džehva na sve načine pokušava da spasi što se spasiti da, ali joj to baš i ne ide od ruke. Odmah nakon njenog oglašavanja, oglasili su se i tviteraši koji se pomno bave ovom temom i izneli nove dokaze da joj turneja u Americi nije mnogo posećena.

Teodora Džehverović
foto: Twiter Printscreen

U pitanju je video snimak koncerta u Mičigenu na kojem je Teodora nastupala na maloj bini i to u prostoriji veličine veće spavaće sobe.

Doduše, prisutna publika, njih pedesetak, su bili oduševljeni atmosferom koju je Džehva napravila, pa su sve vreme igrali i pevali s njom u glas.

- Gori soba u Mičigenu - komentar je koji ide uz video.

Video je pogledan osam hiljada puta za nekoliko sati, a nizali su se brojni komentari.

- Meni je nje stvarno žao, bez obzira koliko para da je dobila ovo je ponižavajuće. Ja kad sam kao dete poslagala plišane igračke u svojoj sobi i imala vlastiti koncert.Bar su zaslužili da nastupa u gaćama kako se i slika, a ne u odelu kao da je krenula na posao u poštu. Zar je neko zaista mislio da se mlada dijaspora u Americi zanima za naš turbo folk?! Pa i ovde u Evropi pevaju samo po klubovima, neki su veći, neki manji, a nekada je sala za fizičko u nekom manjem mestu - neki su od komentara.

Teodora Džehverović
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs

Bonus video:

00:07

TEODORI DŽEHVEROVIĆ HITNO TREBA POMOĆ: Pevačica pozvala sve javno, stvari su joj POBACANE, soba u POTPUNOM HAOSU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track