01:00

TRAŽILA JE DA JOJ UPLATIM PEĆ NA PELET! Era Ojdanić OPLEO po koleginici Nadi Topčagić

šok!

TRAŽILA JE DA JOJ UPLATIM PEĆ NA PELET! Era Ojdanić OPLEO po koleginici Nadi Topčagić

Stars -

Pevač Era Ojdanić oprobao se i kao voditelj. On je u goste pozvao svog prijatelja i kolegu Milića Vukašinovića i zamolio ga da ne bude kao pevačica Nada Topčagić.

- Pozivam te da dođeš u moju emisiju, ali nemoj da budeš kao Nada Topčagić - uputio je poziv i molbu Era.

Naime, pevačica je po Erinim rečima tražila uslugu koju on nije prihvatio.

Era Ojdanić, Milić Vukašinović
foto: Kurir Televizija

- Hteo sam da je ugostim u toj mojoj emisiji a ona mi kaže " Mogu, ali prvo morate da mi uplatite peć na pelet. Ja joj kažem "Znaš kada ću da ti uplatim, NIKAD!" - ispričao je Era u "Sceniranju" na Kurir televiziji.

Era Ojdanić, Nada Topčagić
foto: Ana Paunković

Inače, ovo nije prvi put da se spominje da pevačica traži da joj se gostovanja ili izjave plaćaju. Naime, mediji su prenosili kako je navodno Nada Topčagić tražila 2.000 evra od jedne televizije da bi pričala o svojoj karijeri. Ove izjave napravile su buru u javnosti pa su mnogi komentarisali kako je pevačica pohlepna i da može da napuni samo bekstejdž, ali ne trg niti veći prostor. S druge strane, pevačica je nastupala na rođendanskoj proslavi slavnog fudbalera Zlatana Ibrahimovića, a nije tajna da sportista voli da se veseli uz njene pesme.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:00

VERA MATOVIĆ I ERA ZAJEDNO U VRNJAČKOJ BANJI! Folker priznao da je ZALJUBLJEN DO UŠIJU: Kad bih rekao ko je ona, bio bih MRTAV!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja