04:23

SVEŽE RAZVEDENA KATARINA SOTIROVIĆ BLISTA! Pevačica lepša nego ikad i dalje živi sa BIVŠIM, a PRIZIVA ROMANTIČNU LJUBAV!

lepotica

SVEŽE RAZVEDENA KATARINA SOTIROVIĆ BLISTA! Pevačica lepša nego ikad i dalje živi sa BIVŠIM, a PRIZIVA ROMANTIČNU LJUBAV!

Stars -

Iako je stavila tačku na dugogodišnji brak sa bivšim suprugom, sadašnji odnos naše gošće s bivšim partnerom zbunio je javnost, ali i probudio sumnju da su ponovo zajedno. Katarina Sotirović i košarkaš Aleksandar Rašić i nakon razvoda dele krov nad glavom.

Da li je moguće da ljubavi daju šansu i treći put otkrila je uravo Katarina Sotirović u "Pulsu Srbije" na Kurir televiziji.

Katarina Sotirović
foto: Kurir televizija

- Mi smo ostali jako dobri prijatelji. Tu smo jedan drugome šta god da treba, ali smo zaista shvatili da bolje funkcionišemo kada nismo u braku, nego kada jesmo. Sale renovira stan i sada je kod nas, tu su i deca, sve je lakše tako - kaže Katarina.

Lepa pevačica ne krije da mašta o novoj, romantičnoj ljubavi, ali i da će joj biti izuzetno teško da nađe novog partnera.

Katarina Sotirović
foto: Kurir televizija

- Moj novi partner moraće da prihvati mog bivšeg muža. Mi tako funkionišemo i on je tu uvek za mene. Ali čudno je vreme, sve se dešava preko interneta, preko interneta se upoznaju i kad sede po kafićima više su na društvenim mrežama nego jedan sa drugim. Ja mislim da je najbolje upoznati nekoga po preporuci, ili tako u prodavnici, pa da bude onako kao na filmu - otkriva Katarina.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

08:53

KASKADER SA SETA OTKRIO DETALJE PUCNJAVE NA SNIMANJU! Boldvin nije kriv, njemu je PODMETNUTO! Evo ko je ODGOVORAN!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track