00:24

SIN IVICE DAČICA I MILICA JOKIĆ GLAVNE ZVEZDE U EGIPTU! Pevačica sa Lukom zapevala SRPKINJA JE MENE MAJKA RODILA, usledio i aplauz

veselo

SIN IVICE DAČICA I MILICA JOKIĆ GLAVNE ZVEZDE U EGIPTU: Pevačica sa Lukom zapevala SRPKINJA JE MENE MAJKA RODILA, svi aplaudirali!

Stars -

Naslednik Ivice Dačića, Luka Dačić i njegova devojka Milica Jokić glavne su zvezde u Egiptu.

Pevačica i naslednik predsednika Skupštine u Hurgadi gde trenutno borave u režiji Dragana Markovića Palme pored uživanja rade i na međunarodnim odnosima dve zemlje. A kako drugačije nego pesmom.

Luka Dačić
foto: Kurir

Pevačica je nakon avanture u pustinji gde su se vozili kvadovima, sklopoćalom i jahali kamile zapevala Egipćanima. Imala je i bogat repertoar. Najpre je izvela numeru na arapskom jeziku, a potom na predlog svog izabranika pesmu “Srpkinja je mene majka rodila".

Tada se i Luka pridružio i pevali su u duetu. Aplauz nije izostao, a svi okupljeni medicinski radnici koji su sa delegacijom iz Jagodine krenuli na zasluženi odmor, ali i strani turisti koji su se tom prilikom zadesili u pustinji su se oduševili ovim mini nastupom mladog para u prilog čemu svedoči video koji je zabeležila ekipa Kurira.

Luka Dačić
foto: Kurir

Kurir.rs/LJ.S.

Bonus video:

00:15

KURIR PAPARACO! SIN IVICE DAČIĆA I MILICA JOKIĆ UŽIVAJU ZA SVE PARE U EGIPTU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja