SEVIĆKA POSLALA IZVRŠITELJE U BRESTAČ ZBOG DUGA OD 10.000 €? Komšije otkrile da je Lazićeva majka VAN SEBE, a ovo je NAJVIŠE BRINE
Foto: Profimedia, Filip Plavčić, Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

zabrinuta za sina

SEVIĆKA POSLALA IZVRŠITELJE U BRESTAČ ZBOG DUGA OD 10.000 €? Komšije otkrile da je Lazićeva majka VAN SEBE, a ovo je NAJVIŠE BRINE

Stars -

Darko Lazić i Barabara Bobak jednom objavom na Instagramu izazvali su sumnje da očekuju prinovu, međutim, ova vest je navodno zabrinula folkerovu majku, koja se još uvek nije opravila i od šoka da njen sin planira i da pravi treću svadbu, kao i da je Ana Sević poslala izvršitelje zbog duga, dok suđenje sa Marinom tek počinje.

Da podsetimo, Barbara i Darko nedavno bili u Egiptu gde su proslavili njegov rođendan, a ona je iznenadila mnoge poslednjom objavom. Barbara je priznala da sada mnogo više jede i na jednoj fotografiji napisala:

- Ja sada jedem za dvoje - što je fraza koji koriste samo trudnice kada jedu više zbog činjenice da nose bebu, pišu mediji.

Barbara Bobak, Darko Lazić
foto: Printscreen/Instagram

Komšinica iz Brestača kaže da je Darkovu majku vest prenerazila, jer je ovo treći put da gleda isti scenario, prvo sa Anom Sević, zatim sa Marinom Gagić, i sada opet sa Barbarom.

Branka Lazić
foto: Filip Plavčić

- Branka je veoma zabrinuta, iako je srećna zbog svog sina, kao i svaka majka. Nju najviše brine to što Darko iza sebe ima već dva propala braka i dvoje dece, za koje treba da plaća alimentaciju. On je svesna njegove finansijske situacije, posebna sada kada im je Ana Sević poslala izvršitelje na vrata zbog duga od skoro milion dinara (10.000 evra). Marina je već podnela tužbu i sud će verovatno odrediti da i njoj mora da plaća alimentaciju. Troškovi se samo gomilaju, pa Branka brine, da će Darko uskoro raditi samo za alimentaciju. Ne daj Bože i da se sa Barabarom dogodio isto kao i sa prethodne dve snajke, šta će onda biti – prepričava komšinica Brankinu agoniju.

Nakon raskida sa Marinom Gagić uplovio je u vezu sa pevačicom Barbarom Bobak sa kojom uživa u vezi i svakodnevno provodi vreme. Da li Darko čeka treće dete ili je Barabara namerno želela da privuče pažnju ovom izjavom, vreme će pokazati - kaže komšinica.

Darko Lazić, Ana Sević
foto: EPA / Stephanie Lecocq, Printscreen, Printscreen/Amidži šou

kurir.rs/svet

Bonus video:

00:13

BITNO JE DA OPUSTITE MIŠIĆ: Darko Lazić nakon povratka u Srbiju otišao PRAVO U AMBULANTU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track