00:16

Održan pomen Marini Tucaković

TUGA

ODRŽAN POMEN MARINI TUCAKOVIĆ: 40 dana nakon smrti na groblju se pojavili sin Laća, muž FUTA, a od ESTRADE došli samo ONI! (FOTO)

Stars -

Danas se navršava 40 dana od smrti najpopularnijeg tekstopisca na ovim prostorima, Marine Tucaković.

Marina Tucaković
foto: Zorana Jevtić

Marina Tucaković preminula je 19. septembra nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću. Ona se u poslednjim danima zarazila i korona virusom, što ju je koštalo života.

Marina Tucaković
foto: Zorana Jevtić
Marina Tucaković
foto: Zorana Jevtić

Na pomenu koji je održan danas na groblju su se pojavili, Marinin muž, Aleksandar Futa Radulović, Marinin sin, Milan Laća Radulović, i Marinini saradnici i prijatelji: Goran Stojićević Karamela, Žika i Jelena iz grupe "Zana".

Marina Tucaković
foto: Zorana Jevtić

Ekipa Kurira, ranije je posetila grob Marine Tucaković i tamo zatekla ostavljene sitnice koje je hitmejkerka obožavala: kafu, čokoladu, vodu, a neko je ostavio i novine.

Marina Tucaković
foto: Zorana Jevtić
1 / 18 Foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, Marinin sin Laća Radulović, obećao je da će nakon 40 dana od majčine smrti progovoriti o životu i saradnjama svoje majke.

- Danas je bila sahrana i ja sam narednih 40 dana u žalosti i neću davati nikakve izjave. Tek kad prođe žalost, progovoriću - istakao je Laća na dan sahrane.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

01:06

LAĆI DUGUJU BOGATSTVO! Koleginica Marine Tucaković otkrila tajne estrade: PEVAČI MI NE PLAĆAJU REDOVNO, a neki traže i NA RATE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track