VIDIĆU JE POTREBNA MEDICINSKA POMOĆ! Handanović se oglasio za KURIR i oštro odbrusio Saši: Marinu je video samo kod CECE na slavi!
Foto: Kurir, Damir Dervišagić, Luka Šarac

besan

VIDIĆU JE POTREBNA MEDICINSKA POMOĆ! Handanović se oglasio za KURIR i oštro odbrusio Saši: Marinu je video samo kod CECE na slavi!

Stars -

Saša Vidić nedavno je dao intervju za "Svet" u kome nije štedeo Damira Handanovića, ali ni Svetlanu Cecu Ražnatović. Na njegove optužbe kako je ostao dužan novac pokojnoj Marini Tucaković, za Kurir oglasio se i Damir Handonović, koji je Vidiću poručio da treba da mu je potrebna medicinska pomoć.

Saša Vidić, Ceca Ražnatović, Marina Tucaković
foto: ATA images, Filip Plavčić, Damir Dervišagić

- Ne znam zašto taj čovek željan pažnje i dalje laže i izmišlja?

- Moj i Marinin privatni i poslovni odnos je bio konstantan za razliku od njega koji je video par puta na slavama kod Cece i još po nekom događaju gde se pojavio - započeo je Handanović i dodao:

Damir Handanović
foto: Kurir televizija

- Sve što je izgovorio je apsolutna laž i sve da je hteo da zna bilo šta o mojim i njenim poslovim nije mogao jer mi nismo iznosili u javnost šta radimo i sa kim, što zbog ličnog vaspitanja što zbog poslovne tajne i čuvanja naših poslovnih saradnika i kolega.

Mučno i tužno je više odgovarati na besmislice takvog čoveka kome je potrebna medicinska pomoć pre svega - zaključio je Damir.

Damir Handanović
foto: Ana Paunković

- Da, da. Pa Handanović je morao Laći da vrati pare. I to 50.000 evra. Ceca je uzimala pesme, nije plaćala. Damir je uzimao tekstove od Marine kad je već bila bolesna i prodavao trećerazrednim pevačicama sa pričom da im je sve to Marina napisala. Te pare je uzimao za sebe. Ali su morali da vrate - rekao je Vidić tom prilikom za "Svet".

Svetlana Ražnatović Ceca, Saša Vidić
foto: Damir Dervišagić

kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

07:18

HANDANOVIĆ OTKRIO NEPOZNATE DETALJE O MARINI TUCAKOVIĆ: Cecini hitovi su nastali uz guščiju paštetu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track