NE MOŽE BEZ SRBA Severina pljuvala po Srbiji i srpskom narodu, a posle Igora i Milana, sad ljubi ovog SRBINA? Uputila mu ove reči
Foto: ATA images

ne odvajaju se

NE MOŽE BEZ SRBA Severina pljuvala po Srbiji i srpskom narodu, a posle Igora i Milana, sad ljubi ovog SRBINA? Uputila mu ove reči

Stars -

Nakon šest godina braka i razvoda od bivšeg fudbalera Igora Kojića prijatelji pevačice kažu da je opet zaljubljena, a šuška se da je reč o producentu Filipu Miletiću.

Severina je, podsetimo, nedavno optužila Srbe da su genocidan narod i odbila da radi sa ljudima koji ne priznaju navodni genocid u Srebrenici. Vučkovićeva, koja u Srbiji zarađuje pare, a bila je u braku sa Igorom Kojićem, kao i u vanbračnoj vezi sa Milanom Popovićem, javno je pokušala da optuži srpski narod i žigoše ga kao genocidan! Hrvatska pevačica je, pre ovog skandala, otišla toliko daleko da je optužila i napala poglavara SPC patrijarha Porfirija da sarađuje sa njenim bivšim suprugom Milanom Popovićem.

Pevačica, i pored svega toga, ne može bes Srbije i Srba pa se tako ne odvaja od Miletića, s kojim je počela saradnju pre desetak godina. Navodno je Miletić čak prekinuo veridbu zbog Severine.

Severina Kojić, Filip Miletić
foto: Instagram

Kad su joj provalili u stan i opljačkali je pre četiri meseca, nakon razgovora s policijom, iz Sevina stana na zagrebačkom Bijeniku, osim pevačice i menadžera Tomice Petrovića, izašao je Miletić. Seve i Tomica odvezli su se jednim autom, a Miletić svojim beogradskih registracija.

Nakon što je potvrdila da se razvela od Igora, Severina se provodila s društvom na moru, a u njenoj ekipi je bio i producent. Potom su pozirali za njenu društvenu mrežu u kupaćem kostimu, a zajedno su se pojavili i na promociji jedne knjige. Pre nekoliko dana pozirala je s Filipom i tortom kojom mu je čestitala rođendan, a na kojoj je pisalo "Volimo te".

Severina Vučković
foto: Pritnscreen/Instagram

kurir.rs/24sata.hr

Bonus video:

02:56

SEVERINA BACALA CRNU MAGIJU MILANU? Novinarka otkrila nove šok detalje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track