HVALA ŠTO SA NAMA DELITE TERET BOLA: Prošlo je 40 dana od smrti Marine Tucaković, a njen sin Laća napisao reči koje CEPAJU SRCA
Foto: Zorana Jevtić

OGLASIO SE

HVALA ŠTO SA NAMA DELITE TERET BOLA: Prošlo je 40 dana od smrti Marine Tucaković, a njen sin Laća napisao reči koje CEPAJU SRCA

Stars -

Marina Tucaković umrla je 19. septembra posle borbe sa teškom bolešću, a danas je posle 40 dana održan pomen.

Na pomenu koji je održan danas na groblju su se pojavili, Marinin muž, Aleksandar Futa Radulović, Marinin sin, Milan Laća Radulović, i Marinini saradnici i prijatelji: Goran Stojićević Karamela, Žika i Jelena iz grupe "Zana".

Marina Tucaković
foto: Dragan Kadić

Sada se na društvenim mrežama oglasio Marinin sin Milan Radulović Laća emotivnom porukom.

"Danas se navršava 40 dana od smrti moje majke, Marine Tucaković. Hvala vam na podršci i što ste uz nas sve ovo vreme. Hvala što delite s nama teret bola koji sami ne bi mogli da podnesemo", napisao je Laća na Tviteru, pa dodao:

Milan Radulović Laća
foto: Printscreen/Twitter

"U narednom periodu ćemo nastaviti da radimo na očuvanju njenog nasleđa, u čast sećanja na nju i njena dela koja već 30 godina i duže uspevaju da obeleže najlepše trenutke mnogih. Teši nas to što će se njene pesme slušati još dugo i što će neke druge generacije imati priliku da ih otkriju i zavole."

Marina Tucaković
foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:16

ODRŽAN POMEN MARINI TUCAKOVIĆ: Navršilo se 40 dana od smrti najpopularnijeg tekstopisca na našim prostorima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja