LJUBINA ŽENA PREKRIVENA SAMO PENOM: Katarina Kolozeus pršti od s*ksepila, zbog golišave fotke nižu se BEZOBRAZNE PONUDE! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

grmi

LJUBINA ŽENA PREKRIVENA SAMO PENOM: Katarina Kolozeus pršti od s*ksepila, zbog golišave fotke nižu se BEZOBRAZNE PONUDE! (FOTO)

Stars -

Katarina Kolozeus, žena Ljube Perućice, nedavno je dospela u žižu interesovanja kada je doživela veliku neprijatnost u jednom beogradskom tržnom centru, a sada je oduševila pratioce objavom.

Katarina važi za jednu od najatraktivnijih supruga srpskih pevača, te mnogi zavide Ljubi na ovakvoj lepotici, a ona je sada svoje pratioce počastila fotkama iz džakuzija koje su ih u potpunosti raspametile.

Ona je pozirala prekrivena penom od kupke, dok je u ruci držala čašu vina. Oko nje su bile i latice od ruža, a na prizor niko nije ostao ravnodušan, te su komplimenti preplavili njenu objavu.

Ljuba je nedavno priznao da voli kada njegova supruga izgleda atraktivno.

- Nisam ljubomoran kada obuče kratko, ja zaista mnogo volim kada ona izgleda bombastično. Nikada u životu joj nisam rekao da produži suknju već joj govorim da je skrati. I što se dekoltea tiče ne smeta mi kada je malo dublji, ja to volim - pričao je nedavno.

Ljuba Perućica
foto: Ata Images

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:24

SUBOTIĆKA SLAVI SINU 1. ROĐENDAN, NE MARI ZA POVRATAK U RIJALITI! Na proslavi baka LJUBA, Maja i TAKI: Sve pršti od LUKSUZA! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja