02:02

STAN JOJ VREDI SKORO 500.000 € I U NJEMU JE SUVI LUKSUZ: Ovde živi trudna Dejana Živković, svaki kutak sređen do detalja!

OAZA

STAN JOJ VREDI SKORO 500.000 € I U NJEMU JE SUVI LUKSUZ: Ovde živi trudna Dejana Živković, svaki kutak sređen do detalja! (VIDEO)

Stars -

Dejana Živković, naša poznata manekenka, u 4. je mesecu trudnoće i sa izabranikom Filipom čeka prvo dete.

Par uživa u ljubavi, ali i u luksuzu, s obzirom na to da su se uselili u stan koji su pazarili, a koji se nalazi u novoj zgradi, u kojoj je nekretninu pazario i Novak Đoković.

Dejana Živković
foto: Printscreen/Instagram/dejanazivkovic

Njihov luksuzni stan ima oko 100 kvadrata, a jasno je da sa opremanjem za ovo zadovoljstvo nisu iskeširali ispod 400.000 evra. Međutim, na Dejaninom profilu postoji svega jedna objava sa nekoliko sličnih fotografija, na kojima se vidi stan u kojem živi.

Dejana Živković
foto: Printscreen/Instagram/dejanazivkovic

Ona je dok je bila u karantinu zbog korona virusa pokazala i svoj dom u Beogradu, kada je radila vežbe i vreme provodila u kući.

Podsetimo, Dejana je trudna sa Filipom Simovićem, sinom savetnika Ivice Dačića.

Dejana Živković
foto: Printscreen/Instagram/dejanazivkovic

Filip je sin imućnog Dragana Simovića, koji je bogatstvo stekao nakon višedecenijskog rada u transportu, pisali su domaći mediji.

Završio je fakultet i sada je vlasnik teretane, a angažovan je i u porodičnoj firmi. Njegov otac je u intervjuu 2011. godine ispričao da će ga upravo sin naslediti u poslu.

Dejana Živković
foto: Printscreen/Instagram/dejanazivkovic

Kurir.rs

Bonus video:

02:55

ANA RAJKOVIĆ O SLICI O KOJOJ BRUJI CELA EVROPA: Evo kako je nastala fotografija malog Relje i Mesija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track