DOSTIGLA SAM TRUDNIČKU KILAŽU, PROLAZILA SAM KROZ RAZNE FAZE! Nataša Bekvalac otkrila sa čime se suočavala tokom odvikavanja!
Foto: Nemanja Nikolić

ostavila svoj najveći porok

DOSTIGLA SAM TRUDNIČKU KILAŽU, PROLAZILA SAM KROZ RAZNE FAZE! Nataša Bekvalac otkrila sa čime se suočavala tokom odvikavanja!

Stars -

Pevačica Nataša Bekvalac pre više od mesec dana rešila je da ostavi svoj najveći porok - cigarete, a tokom perioda odvikavanja, kako je navela, prolazila je kroz agoniju.

Naime, Nataša je redovno delila sa pratiocima kako podnosi odvikavanje i sa čime se suočava, a sada je otkrila da je dobila i par kilograma viška i da je dostigla trudničku kilažu.

Nataša Bekvalac
foto: Zorana Jevtić

Brzo nakon toga, bacila se na skidanje kilograma kako bi povratila liniju i kako bi dovela izgled do savršenstva.

- Dva i po meseca prošlo je od moje poslednje cigarete. Prolazila sam kroz razne faze potpunog ludila, strašnih emotivnih padova... U jednom momentu toliko sam jela da sam na vagi videla 61kg, koliko sam imala kada sam rodila Katju. Tada sam rekla da je dosta! Počela sam da se dižem, motivišem i konačno danas sam nova žena. Moja ishrana ponovo je zdrava i izbalansirana, a ja mirnija (sem urođenog ludila)... Moj izbor su uglavnom obrok salate. Sta vi jedete ovih dana? Koga vi jedete ovih dana? Ko vas jede ovih dana? - napisala je Bekvalčeva uz fotografiju na kojoj je pozirala prekrivena peškirom.

Nataša Bekvalac
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:05

NATAŠA BEKVALAC POKAZALA S*KSI BELI VEŠ! Obukla provokativnu haljinu, pa pokazala PREVIŠE, na nastup otišla u TANGAMA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track