OPLJAČKAN ŽELJKO MITROVIĆ! Tokom ŽURKE iz Zadruge UKRADENA oprema od 40.000 €!
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

ISTRAŽUJE

OPLJAČKAN ŽELJKO MITROVIĆ! Tokom ŽURKE iz Zadruge UKRADENA oprema od 40.000 €!

Stars -

Željku Mitroviću ukradena je skupocena oprema u vrednosti od 40.000 evra tokom žurke koja je organizovana početkom jula povodom završetka četvrte sezone rijalitija "Zadruga".

zeljko mitrovic
foto: Promo

Prema tvrdnjama našeg dobro obaveštenog izvora, vlasnik Pinka ostao je bez ozvučenja iako je u Šimanovcima obezbeđenje bilo brojno. Željko je pokušao privatnom istragom da otkrije počinioce, navodi naš sagovornik, a kako smo čuli, slučaj je prijavljen policiji.

Zadruga, žurka
foto: Nikola Anđić

Najskuplji deo opreme ukradene iz Šimanovaca je zvučnik koji košta čak 30.000 evra. Pored toga, nestali su i komadi opreme kao što su bubice, delovi ozvučenja i drugo, procenjeno na oko deset hiljada evra.

Željko Mitrović, Zadruga 2
foto: Printscreen/ Youtube, Printscreen/ Pink

Filmska krađa

- Krađa se dogodila tokom žurke koju je Željko Mitrović organizovao nakon kraja četvrte sezone "Zadruge". To veče je bilo mnogo ljudi na imanju - bivši učesnici, njihova podrška, takmičari iz prethodnih sezona, novinari, ali i drugi gosti. Lopovi su filmski ukrali opremu iz Pinka. Koliko sam upućen, oni su zvučnik vredan 30.000 evra ubacili u kombi koji su parkirali pored studija. To nije jedino što je ukradeno te noći - nestalo je i nekoliko bubica, kao i dodatna oprema, a njena vrednost je više od 10.000 evra - rekao je sagovornik blizak produkciji.

Zadruga
foto: Damir Dervišagić

Kada je saznao šta se dogodilo, Željko je najpre napravio istragu u okviru firme. Međutim, to nije urodilo plodom, pa je navodno policiji prijavio krađu.

Zadruga, žurka
foto: Nikola Anđić

Pojačane mere

- Od tada mere obezbeđenja u "Zadruzi" su znatno oštrije. U petoj sezoni "Zadruge" u Šimanovcima ima više momaka iz obezbeđenja, koji čuvaju i učesnike, ali i vrednu opremu na imanju. Naravno da je taj incident dosta uticao i na to da sad svi moraju da vode računa kako se ne bi ponovila takva situacija - zaključio je naš izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Željkom Mitrovićem, koji se nije javljao na naše pozive, a nije odgovorio ni na poruku koju smo mu poslali. Pozvali smo i PR tim Pinka, ali oni su nam rekli da nisu upoznati sa ovom događajem.

Monx, Željko Mitrović
foto: RTV Pink/ J. Simonovic

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

00:38

Ako se po vatrometu noć poznaje, nova sezona rijalitija “Zadruga” ima da grmi i da puca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track