GODINAMA SE BORILA SA RAKOM, ALI NE SKIDA OSMEH S LICA! Pevačica otkrila svoju drugu stranu: RASPLAČE me sitnica, laka sam na suze
Foto: Pritnscreen/Grand

emotivna

GODINAMA SE BORILA SA RAKOM, ALI NE SKIDA OSMEH S LICA! Pevačica otkrila svoju drugu stranu: RASPLAČE me sitnica, laka sam na suze

Stars -

Bojana Barjaktarević, trostruka je pobednica prošle sezone muzičkog šou programa "Nikad nije kasno", a pored dobrog glasa, pažnju publike privukla je i teškom životnom pričom.

Naime, Bojana nakon borbe sa kancerom nastavila je da živi punim plućima, dok osmeh ne skida sa lica.

Iako je publici poznata od ranije dok je bila u grupi „Bon Ami“, nakon pobede u takmičenju postala je jedna od najtraženijih pevačica.

Bojana Barjaktarević
foto: Pritnscreen/Grand

„Ja sam emotivan tip. Vrlo sam emotivna, rak u horoskopu, mene rasplače sitnica. Pogotovo neke drame i laka sam na suzu, slaba sam na decu, na životinje, veliki sam osetljivac i mnoge teške teme me pogode ne mogu da shvatim da postoje takvi ljudi na ovom svetu- iskrena je bila ona i dodala kako mnogi ne vide njenu osetljivu stranu.

„Svi mi kažu da imam oštru spoljašnjost, ali ja sam jedna velika beba pozitivac. Imam blagu narav, ali znam da budem nezgodna kad treba“, objasnila je Bojana.

Ona je istakla da su je nedaće koje su je zadesile u životu mnogo naučile, i da ljudima ne uzima za zlo kada nemaju lepe reči za nju.

„Sklona sam praštanju i kada me neko uvredi i povredi ja oprostim, ali ako neko baš pretera onda je kraj“, zaključuje Bojana.

Bojana Barjaktarević
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B/Grand

Bonus video:

02:42

IMAM DEVOJKU I ZALJUBLJEN SAM! Žika Jakšić otvorio dušu pa spomenuo BIVŠU SUPRUGU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track