ŽENI SE DARKO LAZIĆ?! Barbara već pravi SPISAK gostiju za venčanje i ŠOKIRALA zvanicama! Pozvala sve pevačeve BIVŠE! BIĆE VESELO
Foto: Printscreen/Instagram, Shutterstock, Profimedia

posle pet meseci veze

ŽENI SE DARKO LAZIĆ?! Barbara već pravi SPISAK gostiju za venčanje i ŠOKIRALA zvanicama! Pozvala sve pevačeve BIVŠE! BIĆE VESELO

Stars -

Devojka Darka Lazića, pevačica Barbara Bobak kaže da će na svadbu pozvati folkerovu bivšu ženu Anu Sević i verenicu Marinu Gagić!

Pevačica priča da je posle pet meseci veze sigurna da je Lazić čovek njenog života.

- Darko i ja mislimo da je super ideja da se venčamo! Trenutno s Marinom nismo baš dobri, ali s Anom jesmo. Ako budemo pravili svadbu, pozvaćemo obe! Što nas je više, to bolje - bila je iskrena.

Barbara Bobak
foto: Printscreen/Instagram

Barbara i Darko s Anom Sević nemaju nikakve probleme.

- Ana je ostvarena i ne pravi dramu ni oko čega. Upoznale smo se u tržnom centru, divna je i kao osoba i kao majka. Ani kapa dole kako je vaspitala ćerku, koja je jedno predivno, inteligentno dete. Volela bih da imam takvu ćerku! - priča pevačica i dodaje da ona i folker rade na bebi: - Darko i ja često pričamo o deci, sigurna sam da ćemo imati bebu!

Barbara Bobak, Darko Lazić
foto: Printscreen/Kurir televizija

Žive u iznajmljenom stanu u Novom Sadu Barbara i Darko već tri meseca žive zajedno u iznajmljenom stanu u Novom Sadu.

- To se desilo spontano. Darko je često dolazio iz sela u Novi Sad, a i ja sam išla kod njega, ali problem je što on ne vozi, pa je morao stalno nekog da cima da dolazi po njega i da ga vraća. Tada mi je rekao da će iznajmiti stan u Novom Sadu, gde ćemo se viđati. Tako je bilo na početku, tu smo provodili dva dana, pa bi svako otišao svojoj kući. Međutim, nama se osladilo, pa smo sve stvari preneli i počeli zajedno da živimo. Otad se ne razdvajamo!

Darko Lazić
foto: Printscreen/Amidži Šou

kurir.rs/informer

Bonus video:

00:13

BITNO JE DA OPUSTITE MIŠIĆ: Darko Lazić nakon povratka u Srbiju otišao PRAVO U AMBULANTU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track