ŠTA SU ZAVRŠILE NAJPOPULARNIJE SRPSKE VODITELJKE? Prava, ekonomija, bezbednost, a neke imaju i 2 FAKULTETA!
Foto: Kurir

MALO KO TO ZNA

ŠTA SU ZAVRŠILE NAJPOPULARNIJE SRPSKE VODITELJKE? Prava, ekonomija, bezbednost, a neke imaju i 2 FAKULTETA!

Stars -

Srpske lepotice koje gotovo svakodnevno gledamo na malim ekranima, te su njihova lica, ali i boja glasa vrlo prepoznatljiva u domaćem javnom svetu.

Ipak, manje je poznato šta pojedine voditeljke imaju od obrazovanja, a budući da se neke nisu školovale za ono po čemu su danas poznate, neke diplome će vas zaista iznenaditi.

Marija Kilibarda
foto: Damir Dervišagić

Marija Kilibarda je studirala na Fakultetu političkih nauka, smer socijalni rad i politika i na Višoj školi smer sportski menadžment. Danas je prepoznatljiva po svojoj lepoti i glasu, a već dugo je zaposlena na televiziji "Prva".

Dea Đurđević je završila dva fakulteta - pored žurnalistike, pohađala je osnovne i master studije iz oblasti državne bezbednosti. Svaki slobodan trenutak često je provodila u streljani, a trenutno je deo jutarnjeg programa.

Jovana Jeremić trenutno je jedna od najpoznatijih srpskih voditeljki koja često ističe da ima diplomu državnog Pravnog fakulteta u Beogradu kojom se vrlo ponosi. Takođe, nosi titulu i magistra, a sada je zaposlena na televiziji gde vodi i uređuje "Vikend jutro".

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Hype TV

Sanja Marinković posle gimnazije prvo je upisala i završila menadžment, a zatim finansijski menadžment. Sada je prepoznatljiva po svojoj emisiji "Magazin in" koju već godinama vodi i uređuje.

Lea Kiš, koju mnogi prepoznaju po specifičnom glasu, magistrirala je komunkologiju i ima doktorat iz oblasti kulture i medija na Fakultetu dramskih umetnosti.

Sanja Kužet, prepoznatljiva voditeljka "Zvezda Granda" je studirala geografiju, a završila međunarodnu poslovnu ekonomiju.

Sanja Kužet
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Novosti

Bonus video:

02:15

LUNA ISKRENO O ODNOSU SA ANASTASIJOM RAŽNATOVIĆ: Ovo je cela ISTINA zbog čega NE RAZGOVARAMO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track