VOLIM DA PIJEM, JA SAM ALKOHOLIČAR! Nataša Bekvalac otkrila da li peva POLICAJCIMA kada je ZAUSTAVE i nasmejala odgovorom SVE!
Foto: Nemanja Nikolić

HIT

VOLIM DA PIJEM, JA SAM ALKOHOLIČAR! Nataša Bekvalac otkrila da li peva POLICAJCIMA kada je ZAUSTAVE i nasmejala odgovorom SVE!

Stars -

Skockana od glave do pete, crvenim tepihom na jednom gradskom događaju, prošetala je pevačica Nataša Bekvalac, a svojim izgledom i šarmom je očarala sve prisutne.

Nataša slovi za nekoga ko nema dlake na jeziku i ko otvoreno govori o svemu, te joj j e tako i ovoga puta pošlo za rukom da nasmeje sve prisutne.

Gorki List, Nataša Bekvalac
foto: Nemanja Nikolić

Bekvalčeva je odgovarala na pitanja prisutnih novinara, a jedno od pitanja glasilo je: „Kako se ponaša kada se malo napijucka?“.

Pevačica je otkrila i da li voli i kakva je kad popije.

- Generalno volim da pijem, ja sam alkoholičar, ali šalu na stranu, nikada se nisam napila. Poznajem svoje telo, pa uzmem samo par čašica i to mi je dovoljno da budem veseljak – rekla je Nataša.

Još jedno od pitanja bilo je u vezi alkohola, a glasilo je „Da li peva policajcima kada je zaustave“, na šta je Nata u njenim stilu odgovorila.

- Uglavnom me teraju da duvam – rekla je ona i nasmejala sve prisutne.

Nataša Bekvalac
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/deToxic/M.M.

Bonus video:

00:14

LUDO SE ZABAVLJA U CRNOJ GORI: Nataša Bekvalac nazdravlja sa drugaricama, a onda u prvi plan stavila BUJNO POPRSJE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track