01:05

ŠTA SI OBUKLA? SA KIM SI IZAŠLA? Druže, budi normalan! Aleksandra Bursać o dečku koji NE RAZUME njen posao

ljubavni problemi

ŠTA SI OBUKLA? SA KIM SI IZAŠLA? Aleksandra Bursać o dečku koji NE RAZUME njen posao! DRUŽE, BUDI NORMALAN!

Stars -

Pevačica Aleksandra Bursać promenila je plavu boju kose i čini se kao da ne može da se odbrani od udvarača. Otkrila je kakvog muškarca želi pored sebe.

- Ima onih koji kažu da se vratim u plavo, ali smatram da sam pronašla sebe, definitivno - rekla je Bursać.

Bursać je istakla da je srećna i ispunjena jer je najvažnije biti zadovoljan sobom.

- Negde sam ispunjena, da li emotivno ili poslovno, uvek sam srećna sama sa sobom. Ali, volela bih da naiđe neko ko će da mi bude životni partner.

Kako je pevačica navela, najteže je da nađe momka koji će imati razumevanja za njen posao.

Aleksandra Bursać
foto: Kurir televizija

- Potrebno je da se potrefi sve, hemija, energija. Neko, ko razume ovaj posao, da ne bude što si otišla tamo, šta si obukla, sa kim si u sobi, gde si večeras? Druže, molim te, budi normalan - objasnila je Aleksandra.

Pevačica je pre nekoliko godina prošla kroz emotivni težak period, kada ju je tadašnji dečko Zoran Uglješić prevario sa starletom Anđelom Vešticom.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:19

ALEKSANDRA BURSAĆ STAVILA TAČKU NA SPEKULACIJE! Progovorila o PLJAČKI i otkrila da li njen BIVŠI stoji iza toga (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track