ODUŠEVLJENA! KIJA KOCKAR O ODNOSU SA RAŽNATOVIĆEM: Arkanov sin je pravi muškarac, ali nije za mene! ISKRENA
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Youtube

Intervju

ODUŠEVLJENA! KIJA KOCKAR O ODNOSU SA RAŽNATOVIĆEM: Arkanov sin je pravi muškarac, ali nije za mene! ISKRENA

Stars -

Kija Kockar iznenadila je sve u Srbiji druženjem i bliskim odnosom s naslednikom Željka Ražnatovića Arkana u Americi, gde pastorak Svetlane Cece Ražnatović godinama živi. U intervjuu za Kurir pevačica otkriva u kakvom je odnosu s naslednikom pokojnog komandanta, ali i šta misli o aferi između Dalile i Dejana Dragojevića, s obzirom na to da je i ona svojevremeno bila sličnoj situaciji.

Vojin Ražnatović, Kristina Kija Kockar
foto: ATA images, Printskrin

Da li ima nešto više od prijateljstva između tebe i Vojina?

- Stvarno nema. On je dobar momak i po svim principima bi pristajali jedno drugom, ali ne gledam ga tako. Ljudi nekad kliknu kao prijatelji. Imam dosta muških prijatelja.

Ali da li ti se bar sviđa kao muskarac?

- Preporučila bih ga svakoj devojci. Zaista, ali ja ga ne gledam tako, a ni on mene. Među nama je čisto prijateljstvo. Ne bih mogla da se družim sa nekim, a da znam da me neko muva ili da tako nešto pokušava. Imam drugare koji su dobri frajeri, ali ih ne bih preporucila zato sto su bezobrazni.

Kija Kockar
foto: Printscreen

Šta misliš da li ti je Ceca Ražnatović zamerila druženje sa Vojinom?

- Iskreno i ne zanima me. Šta da mi zameri što se družim sa jednim čestitim momkom, koji je uspeo sam, koji je otišao na pravi put i koji se trudi, vredan je, koji je pretrpeo veliku nepravdu. Ne znam zašto bi bilo ko meni nešto zamerio i ko je da mi nešto zameri?

Da li su vam između ostalog Ražnatovići bili tema? - Ne bih otkrivala da li smo pričali ili nismo, ali mi imamo neke druge teme.

Je l si dogovorila neki nastup u Americi? - Zvali su me za ovu godinu, ali sam odbila jer su mi dugovali pare od prošlog puta. Bilo je ponuda, ali nije mi neophodno.

Dalila i Dejan
foto: Sonja Spasić

Imaš jasan stav kada je odnos Dalile Dejana u Zadruzi.

- Previše mi je toksična situacija u Zadruzi. Nema veze da li je muško ili žensko poniženje i bol je ista. Znam kako se oseća dečko, sad je u šoku, ali proći će ga.

Kakav je tvoj emotivni status i kakve ćes sad poteze da praviš u ljubavi? - Slobodna sam. Na meni može da se vidi. Nisam proračunata idem i dalje srcem. U mom žovotu se sve dešavalo spontano. Od početka veze sam bila da ništa neće biti od toga, a na kraju sam se i udala.

Ljiljana Stanišić

Bonus video:

07:31

KO SE BOJI OPERE JOŠ? Projekat dive Jadranke Jovanović za sve od 7 do 107 godina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track