VESNA NE ČUVA UNUKE JER IMA OBAVEZE! Nikolija ne želi da ćuti: Mama mi je samo saopštila da se NEĆEMO SKORO VIDETI!
Foto: Prinstcreen/Instagram, ATA images

iskreno

VESNA NE ČUVA UNUKE JER IMA OBAVEZE! Nikolija ne želi da ćuti: Mama mi je samo saopštila da se NEĆEMO SKORO VIDETI!

Stars -

Pevačica Nikolija Jovanović navela je da njen partner Relja Popović i ona dele obaveze oko ćerkica, ali da joj pomaže i majka Vesna Zmijanac kad joj to dopuste obaveze.

Nikolija, Nikolija Jovanović
foto: ATA images

- Relja i ja delimo obaveze 50:50. Moja majka nema slobodan vikend do februara. Divim se odakle joj snage. Kada mi je pročitala repertoar i datume, ušla sam u kalendar i saznala da se nećemo skoro videti. Isto je i sa Reljom. On ima snimanja, nastupe... - rekla je Nikolija, koja je ovog leta na svet donela i drugu ćerku, kojoj još uvek ne želi da otkrije ime.

- Relja i ja čuvamo naš privatan život. Moja sreća je svakako velika iako je ne podelim uvek sa medijima i fanovima jer jednostavno odvajam privatno i poslovno. Kad bih vratila vreme, ne bih otkrila ime ni prvog deteta. Bila je euforija i mediji su bili ispred porodilišta kada sam rodila Reu. Sada nam se sve sleglo i odlučili smo da sakrijemo decu od medija i društvenih mreža - navela je pevačica.

Aca Lukas, Vesna Zmijanac
foto: Printscreen/HypeTV

Pevačica je brzo povratila željenu kilažu nakon porođaja.

- Treniram. Volim i oduvek sam trenirala. Čim mi je doktor dao zeleno svetlo ja sam nastavila - navela je Nikolija.

Posle porođaja Nikolija je promenila i boju kose, pa je iz brinte prešla u plavuše.

- Padne mi na pamet jednom u nekoliko godina da promenim frizuru. Htela sam da uradim nešto radikalno i eto došlo je do ove promene - istakla je ona.

Nikolija je navela da joj nije teško da radi i smatra da je dovoljno odmarala.

- Volim da radim i mislim da žene treba da rade. Moderne mame treba da rade jer je 21. vek. Da bih se osećala ispunjenom treba da radim posao koji volim - smatra Nikolija.

Relja Popović, Nikolija Jovanović
foto: Nikola Anđić

Mi smo skladna porodica

Vesna Zmijanac je ranije rekla da ima dobar odnos sa zetom Reljom, iako se već mesecima unazad šuška da su na ratnoj nozi.

- Mi smo jedana skladna porodica koja je dobila pojačanje, prinovu, mnogi treba da se ugledaju na Nikoliju i Relju, na nas, kao porodicu! Nismo mogli da uđemo u porodilište, prve slike na vagi, pa redom, slao mi je Relja koji je bio na putu iz Makedonije i svu komununikaciju sa njim sam imala do uveče, jer je on komunicirao sa doktorom - rekla je ranije Vesna.

Kurir.rs/S.M./Blic

Bonus video:

03:54

ZGODNA MAMA! NIKOLIJA PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE DRUGOG POROĐAJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track