BRENA NIKAD NIJE HTELA DA PLATI NI KAFU! Kompozitor opleo po pevačici: Za nju je ČITANJE GUBLJENJE VREMENA, nije ulagala u TO!
Foto: ATA Images

nije je štedeo

BRENA NIKAD NIJE HTELA DA PLATI NI KAFU! Kompozitor opleo po pevačici: Za nju je ČITANJE GUBLJENJE VREMENA, nije ulagala u TO!

Stars -

Milutin Popović Zahar bez zadrške je otkrio šta o misli i zna o pevačici Lepoj Breni:

Milutin Popović Zahar
foto: Zorana Jevtić

- Ona je shvatila da je čitati knjige gubljenje vremena i nije ulagala u obrazovanje. Ona je bistra prirodno, napravila je gard, pa imaš utisak da razgovraš sa osobom nabijenom znanjem. A iza toga stoji jedna uplašena ptičica koja zna da nema glasovne mogućnosti kao pravi umetnik. Ne kritikujem Brenu zbog toga, nije ona jedina, i Aca Lukas ima glas kao gitarista u nekom orkestru na splavovima, Lukas je moj prijatelj, šarmantan je, uspeo je, i to je u redu - kazao je Zahar i dodao:

- Nikad nije htela da plati kafu, to je bio njen štos da održi nadmoć i svi su padali sem mene. Ona je imala stav: „Što ja da plaćam, ja sam Lepa Brena”. inače, uvek je bila na distanci sa momcima, nikad nije bila laka žena - istakao je Zahar za Star, prenose mediji.

Lepa Brena
foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/S.M./Star

Bonus video:

00:45

NEVERICA ŠTA RADI LEPA BRENA! Pogledajte PADOBRANSKI TRENING pevačice na Floridi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track