00:14

KURIR ISPRED KUĆE ROKVIĆA NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Nikola nem od bola i tuge, brojni prijatelji i kolege izjavljuju saučešće porodici

PEVAČ preminuo u 68. godini

KURIR ISPRED KUĆE ROKVIĆA NA KOŠUTNJAKU: Nikola nem od bola i tuge, brojni prijatelji i kolege izjavljuju saučešće porodici

Stars -

Vest o smrti legendarnog Marinka Rokvića potresla je region, a pevač je preminuo u 68. godini posle borbe sa rakom pankreasa.

Marinkovi sinovi su skrhani tugom i bolom nakon smrti oca, a Nikola je istakao da će naknadno dati izjavu za medije.

Prema nezvaničnim saznanjima, Marinko je preminuo u svom domu od raka pankreasa, a brojni prijatelji kolege i članovi porodice se okupljaju isped porodičnog doma Rokvića kako bi neutešnim sinovima i supruzi izjavili saučešće.

1 / 3 Foto: Zorana Jevtić

Ilda Šaulić je sa bratom stigla da izjavi saučešće porodici Rokvić i tom prilikom nije htela da daje izjave.

1 / 7 Foto: Zorana Jevtić

Neutešna porodica Rokvić se oglasila i u saopštenju istakla da je Marinko bolovao od raka pankreasa, iako se pisalo da se borio sa bakterijskom infekcijom. Niko nije mogao ni da nasluti da će doći do smrtnog ishoda:

00:42

Ilda Šaulić došla da izjavi saučešće

"S velikom tugom obaveštavamo javnost da je naš voljeni suprug, brat, otac i deda Marinko Rokvić, preminuo jutros nakon teške borbe sa kancerom pankreasa. Porodica u ovom neizmerno teškom trenutku moli da poštujete njenu privatnost. Detalji o datumu održavanja sahrane biće naknadno objavljeni”, rekla je porodica Rokvić u saopštenju za medije.

1 / 7 Foto: Ana Paunković

Kurir.rs/M.M./A.D.

Bonus video:

00:54

Marinko Rokvić o Tozovcu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track