TANJA SAVIĆ OPROSTILA STANIVUKOVIĆU AFERU S KIJOM: Pomirila se s gradonačelnikom BANJALUKE! Ovo je najnovija slika, EKSKLUZIVNO
Foto: Privatna arhiva, Printscreen/Instagram

DRUGA ŠANSA

TANJA SAVIĆ OPROSTILA STANIVUKOVIĆU AFERU S KIJOM: Pomirila se s gradonačelnikom BANJALUKE! Ovo je najnovija slika, EKSKLUZIVNO

Stars -

Tanja Savić oprostila je Drašku Stanivukoviću letnju aferu sa Kristinom Kijom Kockar, pa su obnovili svoju romansu. Kurir je došao do ekskluzivne fotografije nedavno nastale, na kojoj pevačica i gradonačelnik Banjaluke sede jedno pored drugog ne skidajući osmehe s lica!

Tanja Savić, Draško Stanivuković
foto: Damir Dervišagić

Otkako je voditeljka Jovana Jeremić otkrila da su Savićeva i političar imali aferu, i to u periodu kada je on planirao venčanje sa tadašnjom partnerkom Kristinom Beronjom, javnost je zaintrigirao njihov odnos. Ipak, njih dvoje su mudro ćutali i nisu se oglašavali na tu temu, ali se spekulisalo da je ta romansa bila razlog što ga je verenica ostavila.

Draško Stanivuković, Tanja Savić, Kristina Beronja
foto: Damir Dervišagić, Ata images, Printscreen

Ono što je do sada poznato jeste da njihova veza datira od janura ove godine, da su sa društvom bili na Jahorini, a postoje i njihove fotografije sa Tanjinog nastupa na kojima su zagrljeni. Kada je u javnost dospela informacija o ovoj aferi, pevačica i političar su već okončali vezu i to navodno zbog njegovog neverstva!

Slab na pevačice

Spekulisalo se da je za njihov raskid kriva treća osoba i to Kija Kockar. Čini se da je Draško slab na pevačice iz Srbije, pošto je pre tri meseca uslikan na plaži u Baošićima u društvu Kockareve i to u jako prisnom odnosu. Iako je Kija demantovala navode da su njih dvoje u šemi, već da su samo dobri prijatelji, Tanji je bilo jasno da je postala suvišna, pa je okončala vezu s njim.

Kristina Kija Kockar, Draško Stanivuković
foto: Damir Dervišagić, ATAImages

Ipak, kako naš izvor blizak Savićevoj tvrdi, Stanivuković je bio uporan i insistirao je da ostanu u kontaktu. Redovno joj je slao poruke, zvao je da razgovaraju, a nedavno ju je ubedio i da se ponovo sastanu. Iako je bila odlučna da ostane pri svome, Tanjini prijatelji su znali da će mu oprostiti i pomiriti se s njim. Draško joj se jako dopada, prijatno joj je u njegovom društvu, a znajući da je on jako šarmantan i ubedljiv, verovali su da će obnoviti romansu.

Galantan

Kada ju je nagovorio da se vide, političar je poslao automobil po Tanju u Smederevo koji ju je odveo u Banjaluku.

Tanja Savić, Draško Stanivuković
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

Nakon dugog razgovora i ubđivanja, odlučila je da mu oprosti i da mu drugu šansu. Draško je bio jako galantan, vodio je pevačicu u luksuzne restorane, šoping, ali su vreme provodili i sa njegovim prijateljima. Kako tvrdi sagovornik, političaru je jako stalo da njegovi najbliži upoznaju i prihvate Tanju, što i nije bilo teško, jer je ona poznata kao jako srdačna i skromna osoba. Tada je i nastala zajednička fotografija u čiji posed smo došli, a na kojoj ovaj par deluje jako blisko. Dok Tanja sedi na fotelji, Draško je pored nje, a sudeći po njegovom govoru tela, čini se da je jako naklonjen Savićevoj. I ona na slici deluje kao da se dobro provodi i da je raspoložena, pa nije skidala osmeh s lica.

Tanja Savić, Draško Stanivuković
foto: Privatna arhiva

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicom, ali se ona nije javljala na naše pozive.

Ipak, u prilog našoj priči ide i činjenica da se Tanja i gradonačelnik prate na Instagramu i da jedno drugom lajkuju objave.

Tanja Savić, Draško Stanivuković
foto: Printscreen Instagram

Stanivuković je pre dva dana objavio fotografiju i poruku da će donirrati sadnice za park u Banjaluci, što je Savićeva među prvima lajkovala. Nešto aktivniji je Draško koji označava da mu se dopada gotovo svaka Tanjina objava na društvenoj mreži, a posebno je oduševljen fotografijama sa snimanja njenog novog spota.

Tanja Savić, Draško Stanivuković
foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs

Bonus video:

00:11

SEVNULI I HALTERI: Tanja Savić provocira u CRVENOJ SPAVAĆICI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track