00:14

SVAKA DEVOJKA UZIMA OD MOMKA STVARI, ON NOSI MOJE! Barbara Bobak URALALA na Darka Lazića zbog garderobe: Koji ti je JE*TE?! VIDEO

HIT

SVAKA DEVOJKA UZIMA OD MOMKA STVARI, ON NOSI MOJE! Barbara Bobak URALALA na Darka Lazića zbog garderobe: Koji ti je JE*TE?! VIDEO

Stars -

Pevački par Darko Lazić i Barbara Bobak ne prestaju da intrigiraju javnost svojim odnosom, a njihova najnovija objava na društvenim mrežama izazvala je veliku pažnju.

Darko Lazić, Barbara Bobak
foto: Printscreen/Instagram

Barbara je ovog puta snimala Darka u kućnom izdanju, pa se požalila jer je on obukao njenu pidžamu:

- Darko, to je moja pidžama, imaš svoju - govorila je Barbara, a Lazić ju je samo pogledao, te je ona nastavila:

Darko Lazić
foto: Printskrin/Instagram

- Svaka normalna devojka od momka uzima stavri, moj momak uzima moje, koji ti je j*bote - uralala je Barbara, a Lazić se smejao.

Podsetimo, Lazić ne krije koliko je srećan u vezi sa Barbarom pa je nedavno izjavio da će sa njom praviti veliku svadbu, ukoliko njihov odnos potraje:

- Barbara je neka druga priča. Poklopili smo se u svemu, valjda se na meni vidi sreća?! Ona je devojka koja nije ljubomorna, ima jak karakter i verujte mi da ne postoji stvar koju bih u našoj vezi promenio. Mogu da kažem, s ove tačke gledišta, da je ona žena s kojom planiram decu i brak. Daće Bog da jednog dana napravimo svadbu, verujem da i ona misli isto pošto sam rešio da se oženim njom - rekao je Darko kroz smeh za Srpski telegraf.

Darko Lazić
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:13

BITNO JE DA OPUSTITE MIŠIĆ: Darko Lazić nakon povratka u Srbiju otišao PRAVO U AMBULANTU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track