ISPLIVALA DALILINA POTRESNA ISPOVEST O IZGUBLJENOJ POLUSESTRI: Promenila je ime, da je moja PORODICA ne bi našla!
Foto: Printscreen

PORODIČNA DRAMA

ISPLIVALA DALILINA POTRESNA ISPOVEST O IZGUBLJENOJ POLUSESTRI: Promenila je ime, da je moja PORODICA ne bi našla!

Rijaliti -

Dalila Dragojević danima je u žiži interesovanja zbog svog ponašanja u rijalitiju "Zadruga 5". O ovoj rijaliti takmičarki javnost je saznala mnogo gnusnih detalja, a pričama iz njene prošlosti koje isplivavaju ne nazire se kraj.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

Dok je učestvovala u rijalitiju "Parovi", isplivala je informacija da Dragojevićka ima polusestru po ocu, a ta devojka je svojevremeno govorila za domaće medije kako ju je Dalilina majka Emina Mujić poslala u dom.

Dalilu su novinari pre par godina upitali da li joj nedostaje polusestra.

- Znam da je moja sestra promenila ime, pod mojim prezimenom nije. To je uradila da je moja porodica ne bi našla. I ja bih isto uradila da sam odvojena na taj način - rekla je Dalila, a zatim dodala:

Dalila Dragojević
foto: Damir Dervišagić

- Znam da ju je usvojila Nemica, poznajem njenog ujaka. Tata mi je rekao da dosta ličim na nju. Imam veliku želju da je upoznam. Znam da je negde u Austriji. Nadam se da ćemo se ona i ja uskoro spojiti - rekla je Dalila pre par godina za "Srpski telegraf".

Kurir.rs/S.M./Srbijadanas

Bonus video:

01:43

UHVATILA GA SA GOMILOM DEVOJAKA Konačno isplivao razlog TUČE Maje i Cara! Nabola ga pesnicom u glavu: NASTAO SKANDAL I VRISKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track