05:01

ŠA OTVORIO DUŠU PA IZNEO SVE PIKANTERIJE: Brutalno OPLEO po bivšoj ženi Ivani, spomenuo i Taru! ŠOK INTERVJU

nikad iskreniji

ŠA OTVORIO DUŠU PA IZNEO SVE PIKANTERIJE: Brutalno OPLEO po bivšoj ženi Ivani, spomenuo i Taru! ŠOK INTERVJU (VIDEO)

Stars -

Prevara u rijalitiju, nova ljubav, ali i novi problemi u ljubavi, dogodili su reperu Nenadu Aleksiću Ša za kratak period. O burnom periodu, kako se nosi sa kritikama da je loš muškarac i koliko su ljubavni odnosi promenili njegov život, otkrio je reper u Pulsu Srbije na Kurir televiziji.

- Malo sam ja kriv za tu javnu prevaru koja se desila u rijalitiju, bio mi je baš turbulentan period. Mislio sam da ću imati neke posledice, ali sad imam osećaj da sam se resetovao. Ša kog sad upoznajem je super lik, bio sam baš u depresivnom periodu. Sad sam svoj, miran i opušten. Nema šta da se pravdam, uradio sam šta sam uradio. Ne mogu da promenim šta se dogodilo. Što se tiče braka, poslednjih godinu dana smo više postali drugari. To više nije bio zdrav odnos. Više puta smo i pričali o razvodu, pokušavali smo da rešimo probleme ali to nije išlo - ispričao je reper.

Nenad Aleksić Ša
foto: Kurir televizija

Ša je priznao da žene nemaju poverenja u njega zbog burne prošlosti.

- Žene mi više ne veruju. Sve što mi se izdešavalo mi je ozbiljna lekcija, sad želim da mi ljubav pre svega bude uzvraćena. Kad je ljubav uzvraćena onda nema potrebe da jurim sa strane. Nisam lik kom se prevara eto tako desila, postojao je razlog - rekao je Ša.

Nenad Aleksić Ša
foto: Kurir televizija

Nada se da će u budućnosti naći devojku koja će moći da mu parira.

- Kuvam, živim sad ali se ne navikavam na to. Želim da očistim svoju glavu i da se posvetim devojci, naićiće osoba koja može da mi parira i kojoj ja mogu da pariram - kaže Ša.

Nenad Aleksić Ša
foto: Kurir televizija

Otkrio je i u kakvom je trenutno odnosu sa bivšim partnerkama Ivanom i Tarom.

- Sa Ivanom nisam ni u kakvom odnosu, ne želim da je ni čujem ni vidim ikada više. Sa Tarom sam ok. Ljudi mi šalju klipove i propratim pomalo šta se dešava - rekao je reper.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:20

TARA OBJAVILA SVE PRLJAVŠTINE IZ VEZE SA ŠA! Ša RAZVALJUJE , tvrdi da ima NOŽ, a onda STRAŠNE slike izgrebanog repera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track