UMRO JE NA NJENIM RUKAMA, A OVAKO JE MARINKO TEPAO SLAVICI: Voleli su se 36 godina, o njoj uvek govorio samo NAJLEPŠE
Foto: Printscreen

3 decenije ljubavi

UMRO JE NA NJENIM RUKAMA, A OVAKO JE MARINKO TEPAO SLAVICI: Voleli su se 36 godina, o njoj uvek govorio samo NAJLEPŠE

Stars -

Pevač Marinko Rokvić preminuo 6. novembra u 68. godini u svom domu, i to na rukama svoje supruge Slavice sa kojom je bio 36 godina u braku.

Marinku je supruga tokom svih ovih godina vila najveća podrška, njih dvoje venčali su se 1985. godine. Marinko se odmah zaljubio u lepu medicinsku sestru Slavicu, a sebe je za 31. rođendan darovao neobičnim poklonom - venčanjem.

Marinko Rokvić
foto: Marina Lopičić

O Slavici je uvek govorio u superlativu, ističući da je ona osim što je fizički lepa i najbolja supruga.U jednom intervjuu iz 1994. godine je otkrio da je ona njegova Paunica, kako je nazvala njegova majka Bosa.

Marinko Rokvić
foto: Damir Dervišagić

- Moja majka se svima hvali sa snajama, Paunicom i Golubicom. Golubicom zove ženu moga brata, jer lepo peva, a diveći se uzgledu moje Slavice ponosno kaže: "Vidi kako mi se šeće po kući, kao kakva paunica". Naravno, kao i svakom muškarcu, prija mi to što imam lepu i doteranu ženu, koja je pored toga i divna supruga, majka i domaćica.

Podsetimo, Marinko je iza sebe ostavio voljenu suprugu, sinove Nikolu, Marka i Darija, i unučiće, kao i veliki broj hitova.

Marinko Rokvić
foto: Ana Paunković, Dragana Udovičić

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

01:15

JEDVA PRIČA OD BOLA: NIKOLA ROKVIĆ SE PRVI PUT OGLASIO NAKON SMRTI OCA MARINKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track