KRENULE SU MI SUZE KAD SAM VIDELA ĐOLETA, MALU SILVIJU I MENE: Slađa Delibašić o Đoganiju i emotivnim scenama iz PROŠLOSTI
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Youtube/Đogani

ISKRENA

KRENULE SU MI SUZE KAD SAM VIDELA ĐOLETA, MALU SILVIJU I MENE: Slađa Delibašić o Đoganiju i emotivnim scenama iz PROŠLOSTI

Stars -

Slađa Delibašić pored bavljenja muzikom i plesom, već 4 godine je i vlasnica vrtića, a otkriva da uspe da postigne sve:

Slađana Delibašić, Slađa Delibašić
foto: Nemanja Nikolić

- Stižemo sve, vozim Silviju, ona sve to predaje, završava. Jako sam zadovoljna što sam otvorila vrtić, to sam ona prava ja - priča Slađa.

Kako je njen bivši suprug Đole Đogani nedavno objavio dokumentarac o svom životu, Slađa je otkrila kako je reagovala kada je ugledala sebe:

- Ja sam osoba koja ne gleda u prošlost, imamo jako dobar odnos, ne pričamo jedno o drugom loše. Smatram da svaki brak koji se okonča tako treba da bude, a ono što je jako bitno, jeste da sam ja otišla. Kada sam videla njega, mene i Silviju onako malu, krenule su mi suze. Ja sam bila lider grupe, majka, domaćica i radnik - otkriva denserka.

Slađa Delibašić
foto: Jutjub/Đogani

Za kraj intervjua otkrila je da nikad nije bila ispunjenija i zadovoljnija kada je emotivni život u pitanju:

Slađa Delibašić
foto: Jutjub/Đogani

- Emotivni život... Jako sam srećna zaljubljena, volim, osoba koja je tu pored mene je ono o čemu sam maštala ceo život. Jeste on je taj, sve što jedna žena može da poželi u jednom muškarcu - zaključila je Slađa u Premijeri.

Bonus video:

12:05

SLAĐA NAJSKROMNIJA NA ESTRADI! Nikad nisam trošila novac za SKUPE KRPICE, sreću čine DRUGE STVARI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track