00:11

DRAGANA GRNČARSKI STIGLA NA SASLUŠANJE U DRUGI OSNOVNI SUD: Bivša manekenka TERETI muža Nebojšu za NASILJE, PRETNJE I UVREDE

HAOS

DRAGANA GRNČARSKI STIGLA NA SASLUŠANJE U TUŽILAŠTVO: Bivša manekenka TERETI muža Nebojšu za NASILJE PRETNJE I UVREDE! VIDEO

Stars -

Nakon što je u policiji prijavila zakonitog supruga Nebojšu za nasilje, sada je manekenka Dragana Grnčarski stigla na saslušanje u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, u Katanićevoj.

Katanićeva, Dragana Grnčarski
foto: Nemanja Nikolić

Dragana se na saslušanju pojavila u pratnji pravnih zastupnika, sva u bež kombinaciji. Javnost je potresla priča o njenom sukobu sa još uvek zakonitim suprugom, Nebojšom, inače vlasnikom jedne modne agencije.

Podsetimo, izvor za Kurir je pre nekoliko nedelja otkrio šta se dešava u odnosu bračnog para Grnčarski:

- U krivičnoj prijavi je navela da je psihičko maltretiranje, pretnje da će joj "je*ati majku kad je vidi i da će da dobije debele batine", trajalo mesecima, od septembra prošle godine, ali da je sve kulminiralo u januaru. Ona do sada nije želela da ga prijavi jer je verovala da će uspeti da reše nesuglasice - otkriva naš izvor.

Katanićeva, Dragana Grnčarski
foto: Nemanja Nikolić

Nakon što je ova priča dospela u medije, Dragana je prijavila Nebojšu da je uhodi:

Dragana je svojevremeno otkrila svoju stranu priče o incidentu:

- Oko 9 časova jutros izašla sam iz stana koji sam iznajmila u tajnosti kako bi se sakrila od Nebojše koji se nalazi u drugom stanu u centru grada. U stanu živim sama jer sam bila prinuđena da troje dece ostavim sa njim. Kao i svaki put, iz zgrade izlazim vrlo oprezno kako me niko ne bi video. Uputila sam se ka pijaci "Bajloni" da bih kupila namirnice. Na putu do pijace ušla sam u ulicu Đorđa Jankovića iz pravca Venizelosove. Na samom početku ulice primetila sam Nebojšu Grnčarskog koji mi ide u susret. On se nalazio sa druge strane ulice, preko puta mene. Spustila sam kišobran kako me ne bi video. Skrenula sam u Skadarsku ulicu ubrzanim hodom. Na polovini ulice videla sam Nebojšu kako me prati. Kada je video da sam ga primetila, obratio mi se rečima: "Stani je*aću ti majku, kur*etino jedna, sahraniću te, zapamtićeš me za ceo život. Nisam ništa odgovorila, nastavila sam da hodam i ušla sam u menjačnicu koja se nalazi u ulici Cara Dušana. Zamolila sam radnika da pozove policiju, jer u tom momentu nisam imala mobilni. Radnik se uplašio, dok je Nebojša stajao ispred i vređao me. Par dana unazad nije uspeo da me pronađe, pa mi je slao preteće poruke tipa: "Je*aću ti majku, videćeš ti ko sam ja" - navela je Dragana.

Nebojša Grnčarski tvrdio je da Dragana ne priča istinu i da ima, kako on kaže, problem sa alkoholom.

- Tvrdim da nikakvo fizičko i psihičko maltretiranje sa moje strane prema Dragani nije bilo. Ona je u poslednje vreme ušla u alkohol i tada su nam se pojavili problemi u braku. Ona je mene maltretirala kad je bila pod dejstvom alkohola. Posle letovanja otišao sam sa troje dece u selo. Tada me je porukom obavestila da se iselila u drugi stan. Ostao sam sam da se brinem i staram o troje dece. Za dva i po meseca samo ih je tri puta posetila. NIko od nas ne zna ni gde je ni čime se bavi. Nadam se da ćemo naše nesuglasice rešiti na miran način u brakorazvodnoj parnici. Molim vas da zarad naše troje dece više se ne bavite našim životima - rekao je Nebojša Grnčarski pre nekoliko nedelja.

Nebojša Grnčarski, Dragana Grnčarski
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/S.M./LJ.S.

Bonus video:

02:55

ANA RAJKOVIĆ O SLICI O KOJOJ BRUJI CELA EVROPA: Evo kako je nastala fotografija malog Relje i Mesija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja