ŠOK: DALILA DOBIJA 1.500 EVRA NEDELJNO ZA INTIMNE ODNOSE SA CAREM?! Diskvalifikovan učesnik izneo SKANDALOZNE STVARI iz RIJALITIJA
Foto: Profimedia, Printscreen/Pink

skandalozno

ŠOK: DALILA DOBIJA 1.500 EVRA NEDELJNO ZA INTIMNE ODNOSE SA CAREM?! Diskvalifikovan učesnik izneo SKANDALOZNE STVARI iz RIJALITIJA

Rijaliti -

MC Damiro, koji je nedavno pobegao iz "Zadruge", žestoko je osudio ponašanje Dalile Dragojević koja je pred kamerama prevarila supruga Dejana Dragojevića.

MC Damiro
foto: Printscreen

- Dalila seljanko jedna, imaš intimne odnose pored sopstvenog muža sa jednim Filipom za 1.500 evra sedmično - napisao je na Insta storiju zadrugar koji je nedavno svojevoljno izašao iz "Zadruge".

Ubrzo zatim je u kuću stiglo pismo Velikog šefa u kojem je saopšteno da će, prema ugovorima, produkcija od Damira tražiti čak 150 hiljada evra, jer mu ovo nije prvi beg iz rijalitija.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Pink

MC Damiro se odmah po napuštanju Bele kuće oglasio na svom Instagramu, gde je zamolio svoje pratioce da mu pomognu da nađe neko prenoćište.

- Ljudi iz Beograda, molim vas javite se, nemam gde večeras da spavam - napisao je Damiro na svom Insta storiju, a nakon toga je objavio još jedan, i delimično otkrio da je razlog njegovog svojevoljnog napuštanja Zadruge svađa sa zadrugarima i, kako je napisao, vređanje njegove bolesne majke:

- Neću gledati kao pojedini da te diskvalifikujem jer ne želim taj teret na leđima. Makar ja večeras, sutra i prekosutra spavao na ulici, čekaću te da mi se izviniš za majku bolesnu koju si psovao i moje sve najmilije. Sve mogu, biti na ulici, gladan i žedan, ali nikada neću dati na moju ćerku i majku! Ako ima neko iz Beograda da mi pomogne u vezi spavanja, neka se javi - napisao je diskvalifikovani zadrugar.

MC Damiro
foto: Printscreen

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:06

PROGNOZIRALI IM KRAH LJUBAVI, A ONI NIKAD JAČI: Dalila i Dejan Dragojević ovako se vole i kad je TEŠKO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track