TOPALKOVA ĆERKA POKREĆE VELIKI BIZNIS PO UZORU NA SUPRUGA! Helena će zgrnuti BRDO LOVE, evo o čemu je reč!
Foto: Printscreen/Instagram

ume sa parama

TOPALKOVA ĆERKA POKREĆE VELIKI BIZNIS PO UZORU NA SUPRUGA! Helena će zgrnuti BRDO LOVE, evo o čemu je reč!

Stars -

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, rešila je da uplovi u ozbiljne poslovne vode. Ona se bacila na biznis sa nekretninama, baš kao i njen suprug Dragan Gaga Aleksić, koji doduše posluje širom sveta.

Helena Topalović
foto: Printscreen/Instagram

Helenina baza ipak će biti Beograd, a putem svog naloga na Instagramu počela je već da reklamira apartmane. Reč je o biznisu "stan na dan".

Izvor blizak Topalkovoj ćerki otkriva za "24sedam" da bi od ovog posla mogla da zaradi na hiljade evra, a napravila je ozbiljan biznis plan pre nego što se upustila u sve.

Reč je o luksuznim apartmanima na Vračaru, gde će gostima na raspolaganju biti džakuzi, sauna, privatan parking, kao i rentakar. Izvor za gorenavedeni portal dodaje da je Helena već završila četiri apartmana, luksuzno i moderno ih opremila, a cene će zbog toga toga biti u skladu sa onim što nudi.

Ukoliko gosti žele da koriste džakuzi i saunu, to zadovoljstvo će ih na dan koštati 80 evra, dok će nešto skromnije želje mlada pevačeva ćerka naplaćivati 60 evra na dan.

Helena Topalović
foto: Printscreen/Instagram

Takođe, gostima koji dolaze iz inostranstva će biti omogućen prevoz od aerodroma do apartmana i nazad.

Izdavanje još uvek nije počelo, ali će krenuti uskoro, a već su apartmani rezervisani i za doček Nove godine, kada će se Helena ozbiljnije opariti. Podsetimo, Topalkova ćerka se polovinom septembra udala za Dragana Aleksića, a vest o njihovom venčanju iznenadila je mnoge.

Kako se pisalo ranije, Aleksić poseduje zgradu u Dubaiju od 20 spratova, u kojoj takođe izdaje stanove, pa nije ni čudno što je njegova draga poželela da se istim biznisom oproba i u Beogradu.

Sudeći po objavama na Heleninom nalogu na Instagramu, ona je dobila veliku podršku i od prijatelja, a nema sumnje da će ovaj posao biti veoma unosan, te da će se njen bankovni račun znatno povećati.

Helena Topalović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/S.M./24sedam

Bonus video:

06:41

TOPALKO BEZ DLAKE NA JEZIKU PROGOVORIO O ZETU: Konačno rekao šta misli o Heleninom mužu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track