00:06

Luna Đogani

preslatko

LUNINA ĆERKA IMA 5 MESECI, JOŠ NE HODA A IMA SVOJ CIPELARNIK Ponosna mama se pohvalila i usijala mreže ŠLJOKICE, PUFNICE (VIDIO)

Stars -

se pohvalila brojnom obućom ćerke Mie

Luna Đogani opčinjena je ćerkom Miom, koja će uskoro napuniti pet meseci, a spada u one majke koje od prvog dana brinu i o stajlingu bebe.

Đoganijeva je snimila kolekciju obuće koju sa tek nekoliko meseci ima njena mezimica. Iako je reč o nehodajućim cipelicama, Luna se pohvalila sa 12 pari.

- Bože, kakvu obuću ima ova moja ćerka! - napisala je Luna uz mnogo srcadi.

Luna Đogani
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Luna se porodila u junu mesecu ove godine, a ona i njen suprug Marko Miljković presrećni su što su postali roditelji i planiraju proširenje porodice, odnosno još jedno dete.

– Promenila sam se na bolje, sve je ne duplo, nego maksimalno bolje. To ne može da se opiše, ali mogu da kažem da majčinstvo ne može da se uporedi ni sa čim na ovom svetu – iskrena je bila Đoganijeva za Toxic pa dodaje kako je podnela period nakon porođaja:

– Nakon porođaja je teško, nekako ste nesposobni da sami radite neke stvari. Ja sam se na kraju porodila na carski rez, tu je teži oporavak. Teško mi je palo što nisam mogla da ustajem sama, da idem sama u toalet, nisam mogla da uzmem svoju bebu. Ali čim sam stigla kući sve sam sama radila, nisam bila lenja – otkrila je Luna.

Luna Đogani
foto: Ana Paunković

kurir.rs

Bonus video:

00:01

SUŠI MI SE CELO TELO! LUNA ĐOGANI ZABRINULA SVE FOTKAMA RANA NA USNAMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track