TANJA ODGOVORILA NA PITANJE DA LI IMA DEČKA! Pevačica krije vezu sa gradonačelnikom Banjaluke, a sad je tek bila MISTERIOZNA!
Foto: Privatna arhiva

PODGREJALA SUMNJE

TANJA ODGOVORILA NA PITANJE DA LI IMA DEČKA! Pevačica krije vezu sa gradonačelnikom Banjaluke, a sad je tek bila MISTERIOZNA!

Stars -

Šuška se da je pevačica Tanja Savić u vezi sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, a pratioci na Instagramu silno su želeli da joj postave nekoliko pitanja.

Tanja je pristala da tokom lajva na svom Instagram profilu odgovori na škakljivo pitanje. Poznato je već da se Tanja u poslednje vreme dovodi u vezu sa političarem, o kojima svedoče i njihove zajedničke slike i snimci, ali se ona povodom te teme nije oglašavala.

Tanja Savić
foto: Printscreen/Instagram

Sada ju je jedan od pratilaca pitao da li ima dečka, a ona ipak nije želela da odgovori na to pitanje.

- Kakva su ovo leksikonska pitanja? - izvukla se Tanja i ostala misteriozna.

Tanja Savić, Draško Stanivuković
foto: Privatna arhiva

Podsetimo, mediji su pisali kako pevačica želi što pre da se razvede kako bi uživala sa Draškom.

- Ona nije znala u kom smeru će ići njena veza sa Draškom, ali joj je jasno da ništa ozbiljno ne mogu da planiraju ukoliko je ona još zakonski u braku. To je i jedan od glavnih razloga zašto su u početku skrivali vezu. Kako su, nakon manjih nesuglasica, uspeli da izglade odnos, Tanja sada još više želi da što pre okonča brak sa Dušanom, kako bi neometano mogla da uživa sa Draškom, i tako više niko ne bi mogao da upire prstom u nju da je i dalje udata - priča izvor.

Tanja Savić
foto: ATA Images

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:11

SEVNULI I HALTERI: Tanja Savić provocira u CRVENOJ SPAVAĆICI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track