JA SAM ŽENA SA 2 ZAVRŠENA FAKULTETA: Neda Ukraden otkrila šta nikad nije dozvolila muškarcima, PRETILI da će joj uništiti KARIJERU
Foto: Ana Paunković

OTVORILA DUŠU

JA SAM ŽENA SA 2 ZAVRŠENA FAKULTETA: Neda Ukraden otkrila šta nikad nije dozvolila muškarcima, PRETILI da će joj uništiti KARIJERU

Stars -

Neda Ukraden, pevačica, od kako se pojavila na estradnoj sceni izazivala je veliku pažnju, a njen privatni život bio je buran. Pevačica planira da objavi autobiografsku knjigu u kojoj će podeliti detalje iz privatnog života.

Neda kaže za Grand news da su tokom karijere mnogi uticajni muškarci pokušali da je kupe, ali je ona kako kaže to uduvek odbijala i nikada je takve ponude nisu zanimale.

Neda Ukraden
foto: Sonja Spasić

- Nema tu prevelikog objašnjenja zašto... To je prosto neka moja privatna filozofija i načelo da nema toga što mi je neko obećavao u karijeri da bih ja zarad te karijere otišla za nekim, ako mi se ne sviđa... Bilo je i pretnji, ucena: "zagorčaću ti život", "uništiću ti karijeru"... Ja sam žena koja je završila dva fakulteta, znaš koliko me je zanimalo da li ću otići negde da pevam - rekla je Neda i dodala:

- Imala sam oslonac u tom nekom obrazovanju koje me je činilo da budem malo nezavisnija, da budem samostalnija, što je ponekad završavalo i time da sam možda bila i previše kategorična.

Neda Ukraden
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/Grandnews

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track