00:00

milica

stop nasilju nad ženama

MISLILA DA ĆE ZAVRŠITI DVA METRA POD ZEMLJOM! Posle Dragane Grnčarski, Milica Dabović progovorila o tome kako je biti ŽRTVA

Stars -

Povodom navoda Dragane Grnčarski da je suprug Nebojša tukao, psihički i finansijski maltretirao, zbog čega ga je i nedavno i prijavila, oglasila se naša poznata košarkašica Milica Dabović.

Ona je, kao neko ko je preživeo sličnu priču, objasnila šta je u glavi žrtve.

"Kad ste zaljubljeni ne znate kako da se ponašate. Mislite da će se sledećeg dana sve promeniti. Da će se on promeniti i biti drugi čovek i biti onaj u koga ste vi zaljubljeni i o kome ste stvorili neverovatnu sliku", objasnila je ona.

Kaže da se pored toga javlja i strah kod žene.

"Kad čujem koliko žene trpe nasilje, nije mi jasno. Ja sam relativno kratko trpela nasilje i nisam mogla da izađem na kraj s tim. Bilo je ili on ili ja, važno mi je bilo da ostanem živa, mislila sam da mogu da završim dva metra pod zemljom", otkrila je ona.

Dabovićka je dodala da joj je gore psihičko od fizičkog nasilja.

"Dobiješ batine pa nastaviš dalje, a kad te neko teroriše od jutra do marka, to treba izdržati. Žene se često suočavaju s tim i treba im pomoć", rekla je Milica i naglasila da je izgubila veru u ljubav.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:17

PREBIO ME JE KAIŠEM 6 MESECI NAKON PRVOG POROĐAJA: Istina o nasilju u porodici Grnčarski

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja