I TO SMO DOČEKALI! PROPEVALA NAJPOZNATIJA TIKTOKERKA, MARA CARICA: Akcenat je na kvalitetu, estrada na aparatima!
Foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

HIT

I TO SMO DOČEKALI! PROPEVALA NAJPOZNATIJA TIKTOKERKA, MARA CARICA: Akcenat je na kvalitetu, estrada na aparatima!

Stars -

Kompozitor Saško Nikolić napravio je hitove za velike muzičke zvezde, a sada i za tiktokerku Maru Caricu. Ona na ovoj platformi ima više od 300.000 pratilaca, pa je rešila da se priključi i estradnom jatu:

Mara Carica pretnja za estradu
Mara Carica pretnja za estradufoto: Instagram

Pesma govori o ljubavi dvoje ljudi, tačnije o mojoj ljubavi sa jednim momkom. Ljubav nas okružuje, sve nas ispunjava i svuda je ima, tako da verujem da u mojoj pesmi svi mogu da se pronađu – rekla je Mara i dodala:

Saško Nikolić, Tamara Milutinović
foto: Printscreen

- Inače se bavim tik-tokom, ali volim i da pevam. Međutim, nisam ni sanjala da ću dobiti priliku da stvaram muzičku karijeru, pa sam sada zaista srećna i zahvalna. Ukazala mi se prilika koja nije zezanje, ovo što radim zaista je ozbiljno i akcenat je na kvalitetu. Zbog toga i verujem da će se pesma mnogima dopasti već na prvo slušanje. Naravno, ja ću dati sve od sebe i potrudiću se da razbijem predrasude o tik-tokerima. Dokazaću publici da i jedna tik-tokerka može da postane muzička zvezda – poručila je Mara na samom početku svoje muzičke karijere.

Saša Mirković
foto: Beta/OMS

Inače, ovu buduću muzičku zvezdu otkrio je producent Saša Mirković, koji godinama sarađuje sa navećim imenima sa estrade. Sa druge strane, Saško je u žižu javnosti došao nakon što je kao bomba odjeknula vest da je u vezi sa Tamarom Milutinović.

Lj. S.

Bonus video:

02:07

KOLEGE ZABRINUTE ZA MERIMU NJEGOMIR: Pevačica se nedeljama bori protiv opake bolesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track