MILICA PAVLOVIĆ JE TREBALO DA GLUMI U FILMU TOMA: Išla je na sastanak, čekala ju je velika uloga, a onda je BJELA ODUSTAO!
Foto: Damir Dervišagić

rekla i razlog

MILICA PAVLOVIĆ JE TREBALO DA GLUMI U FILMU TOMA: Išla je na sastanak, čekala ju je velika uloga, a onda je BJELA ODUSTAO!

Stars -

Pevačica Milica Pavlović otkrila je da se umalo po drugi put oprobala u glumačkim vodama i to baš u filmu "Toma".

Naime, ona je gostovala u emisiji "Zvezde Granda Specijal" gde je otkrila kako je mogla imati zapaženu ulogu u filmu "Toma".

Milica Pavlović
foto: Nemanja Nikolić

"Išla sam na sastanak, ali na kraju je Bjela odustao od toga da bilo koja pevačica bude u filmu. Inače, bila mi je ponuđena uloga Lepe Lukić. Bila mi je čast da sa njim govorim na tu temu, ali sa druge strane eto sačeka te svoj momenat i dobijete pravu stvar", ispričala je Milica.

Pavlovićeva je oduševila publiku glumačkim sposobnostima u seriji "Pevačica", te je sada otkrila da je prilikom dobijanja ponude za ovaj angažman, mislila da je u pitanju šala.

"Kada su me pozvali mislila sam da me neko zeza, pa me je Vuk Kostić pozvao i pitao što kuliram objasnili su mi sve". rekla je, a zatim se prisetila i anegdota sa istog kastinga.

"Ja sam se pojavila na kastingu bez da znam napamet scene jer mi to nisu rekli", kroz smeh je otkrila ona.

Milica Pavlović
foto: ATA images

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:09

VRELI PLES MILICE PAVLOVIĆ I KARLEUŠE: Pevačice zatresle zadnjicama i zapalile masu, ne zna se koja je PROVOKATIVNIJA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track