TEODORA SE ODLUČILA NA DRASTIČAN POTEZ! Džehverovićka napravila veliku PROMENU na svom fizičkom IZGLEDU! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

neprepoznatljiva

TEODORA SE ODLUČILA NA DRASTIČAN POTEZ! Džehverovićka napravila veliku PROMENU na svom fizičkom IZGLEDU! (FOTO)

Stars -

Teodora Džehverović nakon povratka sa turneje po Americi odlučila se na drastičan potez kada je u pitanju njen fizički izgled. Pevačica je na svom instagram profilu podelila status:

Teodora Džehverović
foto: Printscreen Instagram

- Da li ste spremni??? - napisala je ona, nakon čega je krenula da objavljuje fotografije iz jednog frizerskog salona.

Teodora Džehverović
foto: Printskrin/Instagram

Dugogodišnja plavuša, prefarbala je svoju dugu kosu u crvenu boju. Rođokosa Teodora okačila je i video snimak svoje transformacije na svoj Instagram profil, a komentari njenih mnogobrojnih pratioca samo su se nizali:

- Aaaa, vrh, vatraa, mmm mačkice, Nije loše, samo će trebati vremena da se naviknemo na novu Džehvi...- samo su neki od mnogobrojnih komentara Džehverovićkinih pratilaca.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, nedavno se u domaćim medijima pisalo kako su Teodora Džehverović i njen dečko, košarkaš, Nino Čelebić raskinuli, što je ona u više navrata demantovala. Povod takvim naslovima ljubavni par je dao kada su sa svojih Instagram naloga sklonili skoro sve zajedničke fotografije. Džehverovićeva je tada rekla kako je u njenoj vezi sve u najboljem redu, te da će se nakon turneje u Americi vratiti na kratko u Beograd nakon čega je planirala novo putovanje upravo kod svog dečka Nina.

Teodora Džehverović, Nino Čelebić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

02:58

POČEO JE KONTRA ŠOU: Teodora Džehverović progovorila o spornom nastupu za VREME KORONE: To je najlepši momenat u 2020. godini!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja