EVO KO JE NOVI DEČKO SARE JO! Radio je sa velikim ZVEZDAMA, zbog njega pevačica sad uči NOVI JEZIK: Dešava mi se NOVO POGLAVLJE!
Foto: Printskrin/Instagram

LJUBAV CVETA

EVO KO JE NOVI DEČKO SARE JO! Radio je sa velikim ZVEZDAMA, zbog njega pevačica sad uči NOVI JEZIK: Dešava mi se NOVO POGLAVLJE!

Stars -

Pevačica Sara Jovanović raskinula je vezu sa producentom Milkom Babićem, nakon dve i po godine, a prema pisanjima medija njen novi izabranik je Žiga Sotlar, plesač i koreograf iz Slovenije.

Sara Jovanović
foto: Zorana Jevtić

Sara sa Sotlarom sarađuje već dugi niz godina, a navodno je njihov poslovni i prijateljski odnos nedavno prerastao u ljubavni.

To je, kako piše "Story", potvrdila i sama pevačica.

- Učim slovenački. Dešava se definitivno novo poglavlje po pitanju mnogih stvari u mom životu. Astrolog je bio u pravu kad je rekao da će ovaj period biti vrlo sadržajan - rekla je Sara na jednom događaju, prenosi pomenuti medij.

Sara Jovanović, Žiga Sotlar
foto: Printscreen/Instagram

Sara je, podsetimo, sa bivšim dečkom Milkom Babićem raskinula pre dva meseca, jer su imali različite poglede na zajedničku budućnost.

Razlika u godinama je takođe igrala značajnu ulogu, a kako smo saznali od izvora bliskih bivšem paru, mladom producentu je između ostalog i smetalo što pevačica nema fokus na vezu i sve više ulazi u infuenserske vode.

Žiga Sotlar, Sarin novi izabranik, je, inače, sarađivao sa mnogim domaćim zvezdama, poput Nataše Bekvalac i Maje Berović.

Kurir.rs/S.M./Stori

Bonus video:

00:20

Buba Koreli Sara jo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track