Najnovije vesti

SVE ZA PARE! Dalila PREBILA muža i ljubavnika, pa dobila NAGRADU od 10.000 €: Htela da izađe, a kad je dobila NOVAC, SMIRILA SE!
Foto: Damir Dervišagić, Antonio Ahel/ ATAImages

NAMAZANA

SVE ZA PARE! Dalila PREBILA muža i ljubavnika, pa dobila NAGRADU od 10.000 €: Htela da izađe, a kad je dobila NOVAC, SMIRILA SE!

Stars

Taman kada smo pomislili da odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara ne može da bude gori, oni su dokazali suprotno! Ljubavnici su se ponovo žestoko posvađali, a starleta je zbog njegovih uvreda doživela nervni slom, pa je demolirala ceo hotel. Naposletku joj je i pozlilo, zbog čega je odvedena u tajne prostorije, gde je urlala i molila da je puste napolje. Dalila je dobila lek za smirenje, a iz produkcije su joj obećali nagradu od deset hiljada evra ukoliko ostane u rijalitiju, na šta je pristala, saznaje Kurir!

Dalila Dragojević
foto: Pritnscreen

Žestoka svađa

Očigledno je da svi Dalilini muškarci znaju koja joj je slaba tačka, pa umeju lako da je isprovociraju. Nakon što je njen muž Dejan pre tri dana rekao da je "laka žena", zbog čega je dobio žestoke batine, slično je postupio i Car. Samo mnogo brutalnije.

Dalila Dragojević, Filip Car
foto: Printscreen/Zadruga

Naime, Filipu je zasmetalo što je Dalila tokom žurke preksinoć bila prisna sa Markom Osmakčićem, sa kojim je igrala i oko koga se uvijala, što ga je dovelo do ludila. Ona se pravdala da je to uradila samo da bi mu vratila jer je videla da razgovara sa Anđelom. Tada je Car odlučio da raskinu, pa je počeo da pakuje svoje stvari iz hotela.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/PinkTV

Započeli su žestoku svađu, a Filip je dobio i batine kada je uputio najstrašnije uvrede Dalili. Psvke i reči koje je izgovorio su šokirale sve gledaoce.

Filip Car
foto: Printscreen/Pink

- Ti si d*olja, može te je*ati ko hoće, to sam ti ja dokazao. Ja sam je*ao pored muža. Je*aće te ko god želi. Je*ao bi te neko drugi da nisam ja - počeo je Filip, nakon čega mu je ljubavnica udarila nekoliko šamara iz sve snage i počela da mu baca stvari i razbija parfeme. Isto je on radio sa njenom šminkom, ali i garderobom.

- Čim ostavim d*olju, poslaće mi nove stvari. U p*čku sam ti svršavao. Vodite ovu oženjenu ženu od mene, kojoj sam četiri puta svrš*o u p*čku i ostavio je. Ti si niskomoralna k*rva. Izj*bao sam te i ostavio - govorio je on.

Brutalne uvrede

Dalila je tada opet počela da ga udara, zbog čega je reagovalo i obezbeđenje.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

- Izvedite dr*lju koja mi je p*šila k*rac i gutala sp*rmu. Najobičnija raspala ku*vetina! Isteraću te iz rijalitija, ali ne udarcima! Ti si ku*va koja mi je p*šila k*rac, pa sad ovo radi. Evo ti, miriši mi gaće, jer ih više nećeš mirisati - nastavio je on, dok je Dragojevićka demolirala hotel.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

Očigledno je da je Car uspeo u svojoj nameri, jer je Dalila doživela nervno rastrojstvo i pozlilo joj je. Kako saznajemo od izvora iz produkcije, zaposleni su brzo reagovali i odveli Dragojevićku u tajne prostorije koje se ne snimaju, gde joj je ukazana pomoć.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Pink

Dalila je tamo počela da divlja i da urla, moleći da je puste napolje po bilo koju cenu. Iako su ljudi iz produkcije pokušali da je smire i ubede da ostane, nije im uspevalo, pa je nastavila da traži da je puste. Tada su joj dali lek za smirenje i pustili je da dođe sebi.

Potom su joj, kaže naš sagovornik, objasnili da se cela priča u rijalitiju vrti oko nje, a zbog svega što je do sada uradila nagradili su je sa deset hiljada evra. Tek tada se zaista smirila, prihvatila nagodbu i odlučila da se vrati u šou. Da se definitivno sabrala govore i prizori nekoliko sati posle haosa, kada je legla u krevet pored Cara. On je počeo da je grli i ljubi, ali ona je i dale glumila da je ljuta, pa nije reagovala na njegove izlive nežnosti.

Dalila Dragojević
foto: Pritnscreen

Kurir.rs

Bonus video:

DALILA, DEJAN I ALEKSANDRA UHVAĆENI ZAJEDNO: Subotićeva se druži sa bratom bivšeg dečka, a šuška se i da će svi zajedno u RIJALITI
00:14

DALILA, DEJAN I ALEKSANDRA UHVAĆENI ZAJEDNO: Subotićeva se druži sa bratom bivšeg dečka, a šuška se i da će svi zajedno u RIJALITI

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja