PARFEM JE LAKO KUPITI, ALI OBRAZ NEMA CENU! Maja Marinković OCRNILA Dalilu, a onda priznala da li će OPROSTITI FILIPU CARU!
Foto: Kurir, Nikola Anđić, Damir Dervišagić

ISKRENO

PARFEM JE LAKO KUPITI, ALI OBRAZ NEMA CENU! Maja Marinković OCRNILA Dalilu, a onda priznala da li će OPROSTITI FILIPU CARU!

Rijaliti -

Nakon sinoćnog haosa i nezapamćene drame koja se odigrala u hotelskoj sobi između Dalile Dragojević i Filipa Cara, udata zadrugara je u žučnoj raspravi pobacala sve stvari svog dečka, između ostalog i parfem.

Taj parfem mu je poklonila bivša devojka Maja Marinković, oglasila se upravo ona za Pink.rs i ponovo pokazala da nema dlake na jeziku.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

Maja je przinala da veruje Filipu da mu je krivo nakon svega, ali da to ne umanjuje težinu njegovih grešaka.

- Što se tiče ovog dešavanja između Cara i Dalile, smatram da ju je nazvao pravim rečima, jer se ona tako i pokazala. Ja verujem da je njemu krivo zbog toga što je ispao loš prema meni, ali to ne menja činjenicu da je on to uradio. Ovo nije kraj, tek je početak haosa - kaže Marinkovićeva odlučno, pa nastavlja:

- Dalila je pravi ljudski odron, nasrće na Dejana koji je nedužan u celoj priči, da sam ja tamo, drugačije bi išao tok dešavanja. A što se tiče pafrema, videla sam koliko mu je krivo, samo zato što je to poklon od mene, vi znate da sam ja oduvek bila džek, tako da mi je najmanji problem da kupim novi. Parfem je lako kupiti, ali obraz nema cenu - zaključuje Maja.

Maja Marinković
foto: Printscreen/PINK

Kurir.rs/Pink.rs/M.M.

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track